Hmmm

Çalışkan
Aralarında 1.000 TL fiyat farkı var sizce hangisini almalıyım? Xbox almak için 1000 TL fark değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu saatten sonra derler ya hani, Hall Effect kollar varken Xbox kolu almaya gerek yok. Konsol sahibi olanlar istisna olabilir ama PC için tavsiye etmem. Örnek veriyorum, linkteki Gamepower kolu bile Xbox kola tercih ederim. Bunu da elimde 3 adet tamirli Xbox kolu olduğu için söylüyorum.

Bu saatten sonra derler ya hani, Hall Effect kollar varken Xbox kolu almaya gerek yok. Konsol sahibi olanlar istisna olabilir ama PC için tavsiye etmem. Örnek veriyorum, linkteki Gamepower kolu bile Xbox kola tercih ederim. Bunu da elimde 3 adet tamirli Xbox kolu olduğu için söylüyorum.
Xbox kolları, PlayStation kolları gibi senelik Xbox kontrolcüleri, PlayStation kontrolcülerinde olduğu gibi her yıl yenisini almanız gereken ve sürekli sorun çıkaran, tamamen para tuzağı ürünlerden başka bir şey değil.
Ona 3500 TL vereceğime gider hem Xbox lisanslı olan hem de çok daha mantıklı bir seçenek olan G7 Pro alırım.

Xbox kolları azıcık ciddi oynamayla mahvoluyor. Tetik tuşlarını sık sık kullanınca bant yerinden oynuyor dolayısıyla tam olarak tetiğe basamıyorsun. Joystik zaten ölü bölge artıyor zamanla. Ucuzdu diye vaktinde almıştım gram kullanmadım şu sıralar F1 oynamaya sardım 100 saatte hard oynamaktan kol vefatı verdi verecek.