@TANTUNICIK elimde gamepad olmasına rağmen alasımdan geliyor, zor tutuyorum kendimi.
Son düzenleme:
@TANTUNICIK elimde gamepad olmasına rağmen alasımdan geliyor, zor tutuyorum kendimi.
Güzel kontrolcü, iyi fiyat, alınabilir.
Üstat teşekkürler aldım 1 tane. LIG3601'in indirime girmesini bekliyordum bir süredir, bu iyi oldu. Düzeltme: vazgeçtim sonra tekrar bakacağım.
Tekrar indirimli fiyattan sipariş geçtim arkadaşlar @Livo 'ya güvenerek, geldiğinde nasıl kontrol yapmalıyım bilgisi olan var ise yazabilir mi? Teşekkürler şimdiden.Üstat teşekkürler aldım 1 tane. LIG3601'in indirime girmesini bekliyordum bir süredir, bu iyi oldu. Düzeltme: vazgeçtim sonra tekrar bakacağım.
FİFA ve hikayeli oyunlar için iyi midir? Bazı sorunları olduğunu görünce siparişten vazgeçtim. Cyclone 2 fiyatı 4K ve stokta bulunmuyor henüz. Livo usta öğreniyorsa alınır diye düşünüyorum.
Üstat teşekkürler aldım 1 tane. Lıg3601'in indirime girmesini bekliyordum bir süredir, bu iyi oldu. Düzeltme: Vazgeçtim sonra tekrar bakacağım.
FIFA ve hikayeli oyunlar için iyi midir? Bazı sorunları olduğunu görünce siparişten vazgeçtim. Cyclon'e 2 fiyatı 4K ve stokta bulunmuyor henüz. Livo usta öğreniyorsa alınır diye düşünüyorum.
Tekrar indirimli fiyattan sipariş geçtim arkadaşlar @Livo'ya güvenerek, geldiğinde nasıl kontrol yapmalıyım bilgisi olan var ise yazabilir mi? Teşekkürler şimdiden.
Tamamdır teşekkür ederim öneriniz için.Gamepad tester sitelerine girip deneyebilirsiniz, basmadığınız bir tuşa basar veya tersine hareket ederse iade edin.