PXN VD4 direksiyon setinin kutusunda sabitleme aparatı yok

Yeni VD 4 bundle seti içinde var Mount aparatı, istediğime dair email attım 1 saay sonra geldi siteye. Tatsız olmuş biraz.
Hepsiburada'dan eksik ürün talebi oluşturdum. Bende ileteceğim, olmazsa arayacağım.

Peki en geç ne zaman gelir ürün?
Hocam İstanbuldaysanız mağazalarına gidip alın bir de onu beklemeyin şimdi. Edirnekapı tarafında Otakçılar caddesinde mağazaları. Avrasya 1453 diye kocaman tabelaları var.

Hocam İstanbuldaysanız mağazalarına gidip alın bir de onu beklemeyin şimdi. Edirnekapı tarafında Otakçılar caddesinde mağazaları. Avrasya 1453 diye kocaman tabelaları var.

İstanbul'da oturuyorum fakat evim uzak, kargoyla aynı gün içerisinde veya yarın gelmez mi?

Firmanın eşekliği tamamen bu. Yani bu ürünün kullanıcı kitlesi genelde masada kullanacak insanlar. Ya doğru düzgün bir açıklama koy ilana ya da fiyatını ekle öyle sat.

Anladım, şu an satıcıdan onay bekleniyor diyor. Direksiyon setini deneyebilir miyim?
Hocam denersiniz ama fazlaca titreşim olacaktır. Ancak ETS'de deneyebilirsin onda fazla geri bildirim yok. Onu da sağına soluna bir şeyler sıkıştırarak tabi.

Hocam denersiniz ama fazlaca titreşim olacaktır. Ancak ETS'de deneyebilirsin onda fazla geri bildirim yok. Onu da sağına soluna bir şeyler sıkıştırarak tabii.
Kablolar şu an sarılı, açsam sorun olur mu iade edersem?

Kablolar şu an sarılı, açsam sorun olur mu iade edersem?
İade etmeyi düşündüyseniz açmayın. Masa aparatını her türlü alacağım diyorsanız açın deneyin tabi.

Hepsiburadadan cevap beklemeyin hemen. Mesai bitmeden bir firma ile görüşün gerekirse iade edeceğim diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…