25457
Uzman
Hepsiburada'dan eksik ürün talebi oluşturdum. Bende ileteceğim, olmazsa arayacağım.Yeni VD 4 bundle seti içinde var Mount aparatı, istediğime dair email attım 1 saay sonra geldi siteye. Tatsız olmuş biraz.
Hepsiburada'dan eksik ürün talebi oluşturdum. Bende ileteceğim, olmazsa arayacağım.Yeni VD 4 bundle seti içinde var Mount aparatı, istediğime dair email attım 1 saay sonra geldi siteye. Tatsız olmuş biraz.
Numaraları buydu hocam. 0531 898 92 93Hepsiburada'dan eksik ürün talebi oluşturdum. Bende ileteceğim, olmazsa arayacağım.
Peki en geç ne zaman gelir ürün?
Hocam İstanbuldaysanız mağazalarına gidip alın bir de onu beklemeyin şimdi. Edirnekapı tarafında Otakçılar caddesinde mağazaları. Avrasya 1453 diye kocaman tabelaları var.
Hocam İstanbuldaysanız mağazalarına gidip alın bir de onu beklemeyin şimdi. Edirnekapı tarafında Otakçılar caddesinde mağazaları. Avrasya 1453 diye kocaman tabelaları var.
Cumartesi Hepsijet dışında teslimat yapan firma yok hocam. Pazartesi yada salıya kalır.İstanbul'da oturuyorum fakat evim uzak, kargoyla aynı gün içerisinde veya yarın gelmez mi?
Anladım, şu an satıcıdan onay bekleniyor diyor. Direksiyon setini deneyebilir miyim?Cumartesi Hepsijet dışında teslimat yapan firma yok hocam. Pazartesi yada salıya kalır.
Hocam denersiniz ama fazlaca titreşim olacaktır. Ancak ETS'de deneyebilirsin onda fazla geri bildirim yok. Onu da sağına soluna bir şeyler sıkıştırarak tabi.Anladım, şu an satıcıdan onay bekleniyor diyor. Direksiyon setini deneyebilir miyim?
Kablolar şu an sarılı, açsam sorun olur mu iade edersem?Hocam denersiniz ama fazlaca titreşim olacaktır. Ancak ETS'de deneyebilirsin onda fazla geri bildirim yok. Onu da sağına soluna bir şeyler sıkıştırarak tabii.
İade etmeyi düşündüyseniz açmayın. Masa aparatını her türlü alacağım diyorsanız açın deneyin tabi.Kablolar şu an sarılı, açsam sorun olur mu iade edersem?