Detaylar
Kim cevapladı?AdvocateD
Becerikli
Hocam EUAS'ın getirdiği VD4 Bundle'da masa sabitleme bundle içinde değil. Maalesef satın almanız gerekiyor.PXN VD4 direksiyon setim tek ve büyük kutu şeklinde geldi fakat direksiyon setini alttan sabitleme aparatı yok. Ne yapacağım?
25457
Uzman
Sabitlemezsem ne olur, keşke söyleseydiniz.Hocam EUAS'ın getirdiği VD4 Bundle'da masa sabitleme bundle içinde değil. Maalesef satın almanız gerekiyor.
AdvocateD
Becerikli
Sabitlemezseniz durmaz ki hocam torku yüksek bir alet. Ancak stand alıp oraya takarsanız kullanabilirsiniz. Masa aparatına 3k vermek yerine stand alsanız bence daha mantıklı. Zaten yerde halı yoksa pedallar da kayacaktır. Ben de masa aparatı olmasına rağmen stand alacağım mecburen. Ama yine de EUAS'ı arayıp söyleyin masa aparatı olup olmadığını belirtmemişsiniz diye belki aparatı uyguna verirler.
Blackjaz
Becerikli
Sabitlemezseniz masada durmaz. Devrilir, kayar vs. Sadece kendi ağırlığı ve uyguladığınız kuvvet değil ayrıca titreşim ve sarsıntılar olacak. Kullanılabilir bir senaryo olduğunu düşünmüyorum pek.
Bu arada geri bildirimi kuvvetli ise sıkıntı çıkarabilir. Sabitlemek en mantıklısı.
Bu tarz ürünler genelde masada kullanım için değil de özel ekipmanlara montaj yapılacak şekilde tasarlanıyor. Ama @AdvocateD arkadaşımızın önerdiği ürün ile masaya sabitleyebilirsiniz.
AdvocateD
Becerikli
Aslında eksik değil hocam VD4 modelinin ilk üretimlerini getirtmiş EUAS. O bundleda da masa aparatı yokmuş. Yeni üretimlerde eklendi. İlanda da masa aparatı belirtilmediği için yapacak bir şey yok. Para isteyeceklerdir kesin ama en azından indirimli göndersinler.Diğeri bütçemi aşıyor, masaya sabitleyeceğim. Eksik ürünün gönderilmesini talep etsem mi?
Blackjaz
Becerikli
Normalde bu ürünün kutusundan çıkmıyor. Eksik ürün değil. Bunun belirtilmesini gerektirecek bir durum yok aslında. Ama isterseniz iletişime geçmeyi deneyin. Belki aparatta indirim yapabilirler veya iadede yardımcı olup size daha uygun olan bir ürün almanızda yardımcı olabilirler. Şansınızı deneyin derin. Ama dediğim gibi eksik bir ürün yok.Eksik ürünün gönderilmesini talep etsem mi? Satıcı belirtmemiş.
Düzenleme: Galiba yeni üretimlerde kutusundan çıkıyormuş.
Son düzenleme:
Ethem Efe
Üstün
Pxn VD4 direksiyon setim tek ve büyük kutu şeklinde geldi fakat direksiyon setini alttan sabitleme aparatı yok. Ne yapacağım?
Yeni VD 4 bundle seti içinde var Mount aparatı, istediğime dair email attım 1 saay sonra geldi siteye. Tatsız olmuş biraz.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-