@AdvocateD Arayıp konuştum adamla, mağazalarına gidip alacağım. Eyüpsultan'da. 2000 TL'ye düşürdü.
Niye doğru düzgün masa aparatı olmadığını belirtmediklerini de söyledi mi hocam. 25 e gelmiş oldu ürün maalesef. Kusura bakmayın tekrar 2 kişi daha almıştı onlardan masa aparatı yok diye dönüş olmadığından ben yanında yolluyorlar diye düşündüm.

Niye doğru düzgün masa aparatı olmadığını belirtmediklerini de söyledi mi hocam. 25 e gelmiş oldu ürün maalesef. Kusura bakmayın tekrar 2 kişi daha almıştı onlardan masa aparatı yok diye dönüş olmadığından ben yanında yolluyorlar diye düşündüm.
Resimlerden anlaşılıyor dedi.

@AdvocateD Sadece motora güç verip denesem mi?

@25457, PXN VD4 hakkında bilgi alabilir miyim memnunmusun, deneyimlerin nedir ?
Çok memnunum. Ben satın aldığımda sabitleme aparatı yoktu, bunun dışında herhangi bir sorunu yok. Şu an Gaming.Gen.TR'de sabitleme aparatı ile birlikte satılıyor sanırsam.

Motoru uzun süre kullansam bile hiç ısınmıyor ve sessiz çalışıyor. Force Feedback iyi. Yazılımından da istediğim ayarları yapabiliyorum. Kaliteli bir hissiyatı var.

Çok memnunum. Ben satın aldığımda sabitleme aparatı yoktu, bunun dışında herhangi bir sorunu yok. Şu an Gaming.Gen.TR'de sabitleme aparatı ile birlikte satılıyor sanırsam.

Motoru uzun süre kullansam bile hiç ısınmıyor ve sessiz çalışıyor. Force feedback iyi. Yazılımından da istediğim ayarları yapabiliyorum. Kaliteli bir hissiyatı VA.

Motoru uzun süre kullansam bile hiç ısınmıyor ve sessiz çalışıyor. Force feedback iyi. Yazılımından da istediğim ayarları yapabiliyorum. Kaliteli bir hissiyatı var.

Aklımda çok sorular var senden ricam bana ig. Den ulaşabilir misin? İg = orciklendin

Yasak diye biliyorum. Konu açabilirsiniz veya buradan sorabilirsiniz cevaplarım. Ben düz kullanıcıyım, tecrübelerimi söyleyebilirim sadece. @AdvocateD daha detaylı bilgi verebilir.
Bana zaten düz kullanıcı lazım, sizden isteyeceğim cevaplar daha çok deneyiminiz. Direksiyon kalitesinden vs. yorumlarınıza ihtiyacım var.

Yasak diye biliyorum. Konu açabilirsiniz veya buradan sorabilirsiniz cevaplarım. Ben düz kullanıcıyım, tecrübelerimi söyleyebilirim sadece. @AdvocateD daha detaylı bilgi verebilir.

Deneyimlerinizi daha detaylandırabilir misiniz genel olarak ne hissediyorsunuz, ilk geldiğinden beri olumlu yönlerini, olumsuz yönlerini vs. .

Direksiyon kalitesinden, pedal kalitesinden vs.

Son düzenleme:
Deneyimlerinizi daha detaylandırabilir misiniz genel olarak ne hissediyorsunuz, ilk geldiğinden beri olumlu yönlerini, olumsuz yönlerini vs. .

Diğer direksiyonlar oyuncak gibi duruyor fakat bu direksiyon seti daha gerçekçi duruyor. Eksileri sadece ben aldığımda sabitleme aparatıyla gelmemesiydi (Şu an Gaming.Gen.TR'de sabitleme aparatıyla beraber satılıyor diye biliyorum, fotoğraflarında var.) Ve vitesle debriyajın olmaması. Bunun dışında 10 üzerinden 10 puan verebilirim, gerçekten kaliteli bir direksiyon seti. Uzun süre boyunca kullanabileceğimi düşünüyorum.

Direksiyon kalitesinden, pedal kalitesinden vs.

Pedalı zaten sağlam, plastik olmadığı için kırılmaz. Altında kaymaması için kaymaz da var. Direksiyonun derisi ve dikişleri kaliteli, tuşları da güzel ve oyunda istediğim gibi atamalar yapabiliyorum.

Ayrıca yanında fazladan ek kablo da geliyor, kabloları da dandik değil.