Detaylar
Kim cevapladı?AdvocateD
Becerikli
Hocam sizinkine debriyaj takılmıyordu sanırım tahminimce en fazla 16-17k'ya gider. Böyle kolay sıkılacağınızı bilseydik V10 Pro aldırırdık.Direksiyon setinden memnunum fakat uzun zamandır kullanmıyorum, kullanasım da gelmiyor. Kaça satabilirim? Herhangi bir sorunu yok.
25457
Uzman
24.000 TL'ye almıştım, satıp satmamak konusunda kararsız kaldım şimdi. Teşekkürler.Hocam sizinkine debriyaj takılmıyordu sanırım tahminimce en fazla 16-17k'ya gider. Böyle kolay sıkılacağınızı bilseydik V10 Pro aldırırdık.
Michael Scofield
Uzman
24.000 TL'ye almıştım, satıp satmamak konusunda kararsız kaldım şimdi. Teşekkürler.
Hiç mi araştırmadınız? Gaming.gen.tr de zam gelmeden önce 19 bin liraya satılıyordu.
25457
Uzman
Gaming.gen.tr'de satılmıyordu ben aldığım zaman.Hiç mi araştırmadınız? Gaming.gen.tr de zam gelmeden önce 19 bin liraya satılıyordu.
christopher moltisanti
Uzman
Şahsi düşüncem bence satmayın hocam çünkü gün geçtikçe simülasyon oyunları çoğalıyor bu sene City Car Driving 2.0 çıkacak ETS'ye gelen DLC ve güncellemeler gün geçtikçe hızlanıyor Forza vb. say say bitmez şahsen ben G29 kullanıyorum bende bayağıdır kullanmıyorum fakat büyük güncellemeler geldiği zaman çok daha keyfli bir zaman geçirceğimden eminim. Tabii takdir sizin.
AdvocateD
Becerikli
İşte şu an satılıyor. Üstüne de herkes debriyajlı istediğinden sizinkini satmak biraz zor olur. Bence ölü fiyatına satıp ziyan etmeyin. Bir gün tekrar kullanmak istersiniz. Zaten önümüzde Forza Horizon 6 var onda bir deneyin bari.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-