Açıkçası şu an indirim bekliyorum. Sizce yakın zamanda girer mi? Şimdi alsam mı bilemiyorum.
İhtimal vermiyorum. Bayramdan sonra bir zam daha gelmeyeceği şüpheli. Ekonomimiz çöktü. İhracatçı da ithalatçı da kan ağlıyor. Bunun acısını yine bizden çıkarıyorlar.
Uzun bir süre BlackBox isimli satıcıda 20k'nın altında satıldı. Satıcı belirli bir stok için bu miktarı belirledik zam gelecek demişti ve geldi. Bu saatten sonra dünya tersine dönmezse indirim fln gelmez. Alacaksanız alın hocam.

Yani piyasa çok değişken teknolojik eşyalarda aldıktan hemen sonra indirim olayını çok yaşadım şahsen bir şeyi aldıktan sonra hemen ucuzlayan çok ürün aldım ama aynı şekilde pahalanan ve düşmeyen ürünlerde almış olsam da daha önce yazdığım olay daha çok başıma geldi tamamiyle kumar işi.

İhtimal vermiyorum. Bayramdan sonra bir zam daha gelmeyeceği şüpheli. Ekonomimiz çöktü. İhracatçı da ithalatçı da kan ağlıyor. Bunun acısını yine bizden çıkarıyorlar.
Uzun bir süre BlackBox isimli satıcıda 20k'nın altında satıldı. Satıcı belirli bir stok için bu miktarı belirledik zam gelecek demişti ve geldi. Bu saatten sonra dünya tersine dönmezse indirim fln gelmez. Alacaksanız alın hocam.
Teşekkürler hocam, yarın alayım.

@AdvocateD ben ucuz diye Idefix'ten Blackbox satıcısından 20 Haziran gibi almayı düşünüyorum. Ürün kusurlu filan çıkarsa iade konusunda hem satıcı hem de platform hakkında bilgin var mı?
Hocam satıcıyı bilmiyorum ama alıp iade edebilenleri duydum. Yüklü miktarda slotuğumuz var demişlerdi dandik bir satıcıya benzemiyor. Başka bir forumdan bir arkadaş konuşmuştu onlarla fotoğraf da atmışlardı.

Hocam satıcıyı bilmiyorum ama alıp iade edebilenleri duydum. Yüklü miktarda slotuğumuz var demişlerdi dandik bir satıcıya benzemiyor. Başka bir forumdan bir arkadaş konuşmuştu onlarla fotoğraf da atmışlardı.
Hocam, vites hall effect'li olunca ne oluyor? Aman aman bir fark var mı? Eğer varsa Gamin Gen'den PXN hall effectli vites ve el freni alabilirim. Simtur ile aralarında çok fark yok çünkü.

Gaming Gen taksitte yapmıyor ki her türlü İdefix daha uygunsa geliyor.
Pazaramaya bakabilirsin. Orada plus üyelik açarsan 200 TL indirim veriyor.

@AdvocateD Simtur vites + el freni yerine bu Pxn hall effect'li vites ve el freni alınır mı? Hocam, bu arada sipariş ettim Vd4. Teşşekkür ederim. Son olarak vites ve el freni kaldı.

Hangisini alayım sizce hocam?

Son düzenleme: