Black Plague
Deneyimli
Selam arkadaşlar, Android cihazlarda çalışabilecek Torrent dosyası oluşturulup silinebilecek yükleme yapabilecek bir minimalist Torrent istemcisi yazmak istiyorum. Sizce buna gerek var mı ve mantıklı mı?
Hâlihazırda mevcut olanlardan ne gibi farkları olacak? Merakımdan soruyorum. Ona göre gereği tartışılır çünkü.
İkinci amacınızın yasal problemleri olabilir, sizin için olmasa bile o uygulamayı yayınlatabileceğinizi sanmıyorum.Torrent oluşturma eklemeyi düşünüyorum ve diğer Torrent istemcilerinde var mı bilmiyorum ama direk uygulama içindeki arama motoru ile internete girmeden the p b gibi sitelerden veri çekme işlemi eklemeyi amaçlıyorum.
Daha hızlı bir dil ile yazsanız bazı insanlardan küfür yemezsiniz. Yapılır mı yapılır ama.
İkinci amacınızın yasal problemleri olabilir, sizin için olmasa bile o uygulamayı yayınlatabileceğinizi sanmıyorum.
Python yavaş bir dil olduğu için "başka dil bulamadın mı" ile başlayan küfür yiyebilirsiniz. Yapamazsınız değil ama.
Python yavaş bir dil olduğu için "başka dil bulamadın mı" ile başlayan küfür yiyebilirsiniz. Yapamazsınız değil ama.