Python ile Android için bir Torrent istemcisi yazmak mantıklı mı?

Black Plague

Deneyimli
Makaleler
12
Yer
Inside of Time
Selam arkadaşlar, Android cihazlarda çalışabilecek Torrent dosyası oluşturulup silinebilecek yükleme yapabilecek bir minimalist Torrent istemcisi yazmak istiyorum. Sizce buna gerek var mı ve mantıklı mı?

Hâlihazırda mevcut olanlardan ne gibi farkları olacak? Merakımdan soruyorum. Ona göre gereği tartışılır çünkü.

Hâlihazırda mevcut olanlardan ne gibi farkları olacak? Merakımdan soruyorum. Ona göre gereği tartışılır çünkü.

Torrent oluşturma eklemeyi düşünüyorum ve diğer Torrent istemcilerinde var mı bilmiyorum ama direk uygulama içindeki arama motoru ile internete girmeden the p b gibi sitelerden veri çekme işlemi eklemeyi amaçlıyorum.

Torrent oluşturma eklemeyi düşünüyorum ve diğer Torrent istemcilerinde var mı bilmiyorum ama direk uygulama içindeki arama motoru ile internete girmeden the p b gibi sitelerden veri çekme işlemi eklemeyi amaçlıyorum.
İkinci amacınızın yasal problemleri olabilir, sizin için olmasa bile o uygulamayı yayınlatabileceğinizi sanmıyorum.

Python yavaş bir dil olduğu için "başka dil bulamadın mı" ile başlayan küfür yiyebilirsiniz. Yapamazsınız değil ama.

Aslında evet yavaş bir dil ama çok büyük kütüphane desteği var diyelim bir modül çalışmadı o modülle aynı özelliklere sahip olan alternatif paketler çok.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt