Discord Python ile Discord hesabını 7/24 çevrimiçi tutmaya çalışırken bağlantı kesiliyor

27822

Gelişen
Merhaba arkadaşlar,

Discord hesabımı Python kullanarak 7/24 çevrimiçi tutmak istiyorum. Ancak burada denediğim sistemlerde ve YouTube’daki benzer örneklerde, hesaba bağlandıktan yaklaşık 5-10 saniye sonra terminal ekranında “### hesap kapatıldı ###” benzeri bir uyarı alıyorum ve bağlantı kesiliyor.

Farklı kaynaklardaki yöntemleri denememe rağmen her seferinde aynı sonucu alıyorum. Bu durum benim kurulumumla ilgili bir sorun mu, yoksa genel bir problem mi?

@2426 hocam, eğer hâlâ topluluk içinde aktifsiniz, bu konuda fikrinizi veya bilginizi almak isterim. İlgilenirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
pip install discord.py-self audioop-lts komutunu çalıştırıp aşağıdaki kodu main.py dosyasına kaydedin. O klasörde terminal açıp python main.py komutunu girdiğinizde programı açık tuttuğunuz süre boyunca Discord'da aktif gözükürsünüz. Kodu çalıştırdığınızda hesabın tokenini soracak. Bunun Discord kullanım koşullarına aykırı olduğunu da belirteyim.

Python:
from discord import Client
from logging import WARN

client = Client()

@client.event
async def on_ready():
    print(f"{client.user.display_name} olarak giriş yapıldı.")

client.run(input("Token giriniz: "), log_level=WARN)

Sağ olun hocam sorunsuz çalışıyor riskli bir sistem anlayabiliyorum ama, kısa kullanımlarda sorun olur mu aylarca açık bırakmayacağım sonuçta.

Bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten tespit etmeleri çok kolay değil, kodda çok bot gibi davranılmadığı sürece sorun olmaz ki bu kod sadece giriş yapıp bırakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…