27822

Gelişen
Merhaba arkadaşlar,

Discord hesabımı Python kullanarak 7/24 çevrimiçi tutmak istiyorum. Ancak burada denediğim sistemlerde ve YouTube’daki benzer örneklerde, hesaba bağlandıktan yaklaşık 5-10 saniye sonra terminal ekranında “### hesap kapatıldı ###” benzeri bir uyarı alıyorum ve bağlantı kesiliyor.

Farklı kaynaklardaki yöntemleri denememe rağmen her seferinde aynı sonucu alıyorum. Bu durum benim kurulumumla ilgili bir sorun mu, yoksa genel bir problem mi?

@2426 hocam, eğer hâlâ topluluk içinde aktifsiniz, bu konuda fikrinizi veya bilginizi almak isterim. İlgilenirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
pip install discord.py-self audioop-lts komutunu çalıştırıp aşağıdaki kodu main.py dosyasına kaydedin. O klasörde terminal açıp python main.py komutunu girdiğinizde programı açık tuttuğunuz süre boyunca Discord'da aktif gözükürsünüz. Kodu çalıştırdığınızda hesabın tokenini soracak. Bunun Discord kullanım koşullarına aykırı olduğunu da belirteyim.

Python:
from discord import Client
from logging import WARN

client = Client()

@client.event
async def on_ready():
    print(f"{client.user.display_name} olarak giriş yapıldı.")

client.run(input("Token giriniz: "), log_level=WARN)

pip install discord.py-self audioop-lts komutunu çalıştırıp aşağıdaki kodu main.py dosyasına kaydedin. O klasörde terminal açıp python main.py komutunu girdiğinizde programı açık tuttuğunuz süre boyunca Discord'da aktif gözükürsünüz. Kodu çalıştırdığınızda hesabın tokenini soracak. Bunun Discord kullanım koşullarına aykırı olduğunu da belirteyim.

Python:
from discord import Client.
from logging import WARN.

client = Client()

@client.event
async def on_ready():
 print(f"{client.user.display_name} olarak giriş yapıldı.")

client.run(input("Token giriniz: "), log_level=WARN)
Sağ olun hocam sorunsuz çalışıyor :) riskli bir sistem anlayabiliyorum ama, kısa kullanımlarda sorun olur mu :D aylarca açık bırakmayacağım sonuçta.

Bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten tespit etmeleri çok kolay değil, kodda çok bot gibi davranılmadığı sürece sorun olmaz ki bu kod sadece giriş yapıp bırakıyor.