SpearyG Gelişen Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 8 Çözümler 1 Beğeniler 2 Yer the place never exists 22 Mart 2025 #1 PowerShell'de kodu çalıştırdığımda şöyle bir hata alıyorum Python kurulu ve enviroment Variables'a ekli olduğu halde. Dosya Ekleri image.webp 14,4 KB · Görüntüleme: 67
PowerShell'de kodu çalıştırdığımda şöyle bir hata alıyorum Python kurulu ve enviroment Variables'a ekli olduğu halde.
Çözüm SpearyG 22 Mart 2025 Zaten yaptım. Şükür abi sorun komuttaymış Python3 yerine düz Python yazıp çalıştırınca çalıştı. Zaten Microsoft Store'dan yüklemiştim abi Python3 komutunu düz Python olarak değiştirmişler herhalde.
Zaten yaptım. Şükür abi sorun komuttaymış Python3 yerine düz Python yazıp çalıştırınca çalıştı. Zaten Microsoft Store'dan yüklemiştim abi Python3 komutunu düz Python olarak değiştirmişler herhalde.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 22 Mart 2025 #2 Ben artık modemin şifresini kırma aşamasına falan geçmisşnidir diye bkelrken sen daha Python'ı çalıştırırken takıldın Hatada yüklemek için argümanlar olmadan komutu gir diyor. Artı 0 Eksi
Ben artık modemin şifresini kırma aşamasına falan geçmisşnidir diye bkelrken sen daha Python'ı çalıştırırken takıldın Hatada yüklemek için argümanlar olmadan komutu gir diyor.
KS KS SpearyG Gelişen Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 8 Çözümler 1 Beğeniler 2 Yer the place never exists 22 Mart 2025 #3 Evet abi sorma ya Python kısmında kaldım ben. Abi vallahi var ya Python. Dosya Ekleri image (1).webp 3,9 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 22 Mart 2025 #4 Microsoft Store'u aç. "Python" ara ve Python Software Foundation tarafından sunulan en son sürümü seç. Get butonuna tıklayarak indir ve yükle. Kurulum tamamlandıktan sonra, Komut İstemi'nde python --version çalıştırarak doğrula. Artı 0 Eksi
Microsoft Store'u aç. "Python" ara ve Python Software Foundation tarafından sunulan en son sürümü seç. Get butonuna tıklayarak indir ve yükle. Kurulum tamamlandıktan sonra, Komut İstemi'nde python --version çalıştırarak doğrula.
KS KS SpearyG Gelişen Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 8 Çözümler 1 Beğeniler 2 Yer the place never exists 22 Mart 2025 #5 O komutu yazdığımda doğrulanıyordu zaten yüklü olduğundan eminim. O hatayı düzelttim yeniden indirerek ama şimdi de böyle bir hata verdi ve bu sefer hiçbir şey anlamadım. Dosya Ekleri Screenshot_2.webp 13,2 KB · Görüntüleme: 50 Artı 0 Eksi
O komutu yazdığımda doğrulanıyordu zaten yüklü olduğundan eminim. O hatayı düzelttim yeniden indirerek ama şimdi de böyle bir hata verdi ve bu sefer hiçbir şey anlamadım.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 22 Mart 2025 #6 Mağazadan yükle Yukarıda yazdım. Artı 0 Eksi
KS KS SpearyG Gelişen Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 8 Çözümler 1 Beğeniler 2 Yer the place never exists 22 Mart 2025 #7 Zaten yaptım. Şükür abi sorun komuttaymış Python3 yerine düz Python yazıp çalıştırınca çalıştı. Zaten Microsoft Store'dan yüklemiştim abi Python3 komutunu düz Python olarak değiştirmişler herhalde. Dosya Ekleri Screenshot_3.webp 31,3 KB · Görüntüleme: 49 Son düzenleme: 22 Mart 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Zaten yaptım. Şükür abi sorun komuttaymış Python3 yerine düz Python yazıp çalıştırınca çalıştı. Zaten Microsoft Store'dan yüklemiştim abi Python3 komutunu düz Python olarak değiştirmişler herhalde.