Çözüldü Python'da Core Temp'i kullanarak sıcaklık bilgisi nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mchwair

Uzman
Python'da Core Temp'i kullanarak sıcaklıkları arayüze yazdıracağım ama Core Temp'in bir DLL dosyası yok ve remote server var ama link çalışmıyor nasıl bulabilirim? Openhardware monitor uygulamasında sadece CPU Load'ı alıyorum onu düzeltemedim CPU Temp'i vermiyor. Bende Core Temp'i kullanmak istedim.

Çözüm
Açıkçası biraz denedim fakat python'da core temp ile bunu düzgün bir şekilde yapmayı başaramadım. Çok fazla kod yazma bilgim yok ancak biraz araştırdım ve Delphi ile geliştiren Michal Kokorceny isimli birinin yaptığı kütüphane ve örnek programı buldum. Başta çalışmıyor sandım ancak CMD penceresi anlık olarak açılıp kapanıyordu. Onu açık tutacak şekilde kodu değiştirdim ve böyle sonuç aldım. Tam olarak istediğin gibi değil ama gene de paylaşmak istedim. Vaktim olursa Openhardware kısmına da bakacağım.

İlgili kaynaklar:
Core Temp Plug-in SDK
Core Temp memory reader for Delphi
Açıkçası biraz denedim fakat python'da core temp ile bunu düzgün bir şekilde yapmayı başaramadım. Çok fazla kod yazma bilgim yok ancak biraz araştırdım ve Delphi ile geliştiren Michal Kokorceny isimli birinin yaptığı kütüphane ve örnek programı buldum. Başta çalışmıyor sandım ancak CMD penceresi anlık olarak açılıp kapanıyordu. Onu açık tutacak şekilde kodu değiştirdim ve böyle sonuç aldım. Tam olarak istediğin gibi değil ama gene de paylaşmak istedim. Vaktim olursa Openhardware kısmına da bakacağım.

İlgili kaynaklar:
Core Temp Plug-in SDK
Core Temp memory reader for Delphi

Çözüm

Çok teşekkür ederim ben uygulamayı değiştirim librehardwaremonıtor uygulamasını kullanıp çok rahatlıkla her sıcaklık değerini alabiliyorum teşekkürler ilginiz ve merakınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…