KS KS Aeroxs Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 5 Beğeniler 253 16 Kasım 2024 #21 brkdnmz dedi: Yani torch'u yükleyebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet teşekkürler hugginface llama erişim hatası alıyorum onu nasıl çözerim hocam.
brkdnmz dedi: Yani torch'u yükleyebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet teşekkürler hugginface llama erişim hatası alıyorum onu nasıl çözerim hocam.
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 16 Kasım 2024 #22 Aeroxs dedi: Evet, teşekkürler. Hugging Face Llama erişim hatası alıyorum, onu nasıl çözerim hocam? Genişletmek için tıkla... Bu apayrı bir sorun olduğu için yeni bir konu açmanız daha uygun olur.
Aeroxs dedi: Evet, teşekkürler. Hugging Face Llama erişim hatası alıyorum, onu nasıl çözerim hocam? Genişletmek için tıkla... Bu apayrı bir sorun olduğu için yeni bir konu açmanız daha uygun olur.
KS KS Aeroxs Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 5 Beğeniler 253 16 Kasım 2024 #23 brkdnmz dedi: Bu apayrı bir sorun olduğu için yeni bir konu açmanız daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... Açarsam etiketleyeyim mi?
brkdnmz dedi: Bu apayrı bir sorun olduğu için yeni bir konu açmanız daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... Açarsam etiketleyeyim mi?
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 16 Kasım 2024 #24 Aeroxs dedi: Açarsam etiketleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Pek gerekli değil. Konunuza muhtemelen denk gelirim ama pek müsait değilim. İllaki yardımcı olabilecek arkadaşlarımız mevcuttur. Bu konudaki sorununuzun çözülmesine sevindim.
Aeroxs dedi: Açarsam etiketleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Pek gerekli değil. Konunuza muhtemelen denk gelirim ama pek müsait değilim. İllaki yardımcı olabilecek arkadaşlarımız mevcuttur. Bu konudaki sorununuzun çözülmesine sevindim.