Hayır indirme bitmemiş.
Torrente tıkla indir de, aynı dosya zaten var devam edeyim mi diye soracak devam dersin. Kaldığı yerden devam etmesi lazım.
Şuradaki devam etme tuşuna basınca devam ediyor şuan hocam. Neden böyle bir uyarı verdi bir sorun yoktur değil mi?
1741418918424.webp

Teşekkürler hocam. :)

Hocam peki bu yüklendiğinde nasıl başlatacağım?
Setup.exe kurulum dosyası oluşturulacak, onu çift tıklayıp açacaksınız. Orada next next diyerek geçmeyin, okuyun biraz. Mesela en başta RAM kullanımını 2 GB'a sınırla gibi bir ayar var. Eğer zayıf bir sisteminiz ve 8 GB altı RAM'iniz varsa bu ayarı açın. Ama RAM 16 GB veya üstü ise açmayın, next deyin. İkinci adımda yapılacak bir şey yok, bilgiler verilmiş. .site ile biten gerçek site ve diğerlerine güvenmeyin gibi uyarılar var. Yine next.

Üçüncü adımda Oyunun nereye kurulacağını soruyor, ve masaüstü kısayolu oluşturayım mı bunu soruyor. Bunları isterseniz kendiniz ayarlayın, oyunu kendi istediğiniz bir yere kurabilirsiniz. FitGirl genellikle otomatik olarak: C:/Games klasörüne kuruyor. Burayı hallettikten sonra yine next deyin.

Sonra nelerin kurulacağını seçeceksiniz. Burada bazen dil dosyaları oluyor, Italian, French, Spanish, Russian gibi. Kullanmayacağınız ne kadar dil varsa hepsini kaldırın. Boşu boşuna alan kaplamasın ve kurulumu yavaşlatmasın. Bonus Content, Credits gibi dosyalar var, bunları kurmak size kalmış. Ayrıca Update DirectX ve Download and Install C++ seçenekleri var. Bunlar oyunun sorunsuz açılması için ihtiyacımız olan yazılımlar. Eğer siz zaten kendiniz bunları kurduysanız tiki kapatabilirsiniz. E zaten bu adımdan sonra next değil, "Install" seçeneği çıkıyor. Install butonuna tıkladığınız anda FitGirl kuruluma başlayacak ve sisteminiz yük altına girecek. Dolayısıyla işlem bitene kadar sisteminizde yavaşlamalar, ısınmalar, fan hızlanması gibi şeyler yaşanabilir. Bu normal. FitGirl çok ağır bir sıkıştırma algoritması kullandığı için yaşanan şeyler. Kurulum donanımınıza bağlı olarak muhtemelen biraz uzun sürecektir.

İndirme tamam ama bir dışa aktarım yapıyor sanki normal mi?
Eki Görüntüle 130942
Seed ediyor. Torrent P2P protokolüyle çalışır. Herhangi bir sunucudan indirme yapılmaz. İnsanlar birbirine gönderme yaparak dosyayı indirirler. İndirmeyi bitirdiğinizde bu sefer siz başkalarına seed etmeye başlıyorsunuz. Eğer yardımsever biriyseniz biraz bekletin seed etsin :) İsterseniz de işlemi durdurabilirsiniz. İndirme işlemi tamamlanmış.

@Lorien, seed etme işlemi bir sorundan dolayı durmuş. Sizlik bir sorun değil ama neden durduğunu anlamadım. İndirilen dosyaların konumunu falan mı değiştirdiniz?

Hayır hocam dokunmadım dosyalara.
Seed etme işleminin yapılması için dosyaların en ufak değiştirilmemiş olması lazım, adının değiştirilmesi bile işi bozuyor. Ama dokunmamanıza rağmen neden böyle bir sorun yaşadınız bilmiyorum, ben qBittorrent ile hiç böyle bir sorun yaşamadım. Neyse, zaten sizlik bir sorun değil dediğim gibi. İndirme işlemi tamamlanmış zaten.

@Lorien,

Ha, o zaman sizlik bir sorun :D Setup.exe gittiği için seed etme işlemi durmuş o zaman. Yanlışlıkla konumunu değiştirmiş olmayasınız siz bence bir kontrol edin. Belki o MD5 klasörüne falan atmışsınızdır yanlışlıkla. Çok garip açıkçası neden böyle bir sorun yaşıyorsunuz anlamadım. Kullandığınız yazılımı ben hiç kullanmadım, bilmiyorum ama "Yeniden denetle" gibi bir seçenek varsa tıklayın. Denetleme yapıp eksik dosyaları tekrardan indirir.