Ha, o zaman sizlik bir sorun :D Setup.exe gittiği için seed etme işlemi durmuş o zaman. Yanlışlıkla konumunu değiştirmiş olmayasınız siz bence bir kontrol edin. Belki o MD5 klasörüne falan atmışsınızdır yanlışlıkla. Çok garip açıkçası neden böyle bir sorun yaşıyorsunuz anlamadım. Kullandığınız yazılımı ben hiç kullanmadım, bilmiyorum ama "Yeniden denetle" gibi bir seçenek varsa tıklayın. Denetleme yapıp eksik dosyaları tekrardan indirir.
@Hermione Jean Granger Hocam ben bırakıyorum. Gerçekten yeter sıkıldım şu uyarıdan. qBittorent'te de aynıydı bu uyarıyı verip sildi setup.exe'yi. Bıktım bununla uğraşmaktan. Torrent istemcisi kullanmadan direkt oyun dosyalarını indirme yolu yok mu? Şu üstteki Direct Links kısmından mı indiriliyor nasıl oluyor?
1741422930891.webp

Ekran görüntüsü 2025-03-08 113316.webp

Son düzenleme:
@Lorien, Windows Defender kapalı olmasına rağmen neden bu sorunu yaşıyorsunuz gerçekten anlayamıyorum, üzüldüm açıkçası.

O direct download kısmında dosyaları part part indiriyorsunuz. Atıyorum 30 tane part dosyası var, tek tek hepsini indirdikten sonra tüm part dosyalarını boş bir klasöre atacaksınız, sonra sağ tıklayıp WinRAR ile klasöre çıkart diyeceksiniz. Hepsini birleştirip ayrı bir klasöre çıkartacak. Ancak bu bence sorununuzu çözmeyecek, çünkü sizin sisteminizde bir sıkıntı var, direkt engelliyor FitGirl'ü. Harici bir antivirüs kullanmayı denerseniz belki olabilir ama emin değilim. Kaspersky Free kurun, sistemin antivirüs görevlerini o devralacağı için belki artık FitGirl engellenmez.

Ben Kaspersky Standard kullanıyorum, yüzlerce oyun indirdim FitGirl'den. 1 kere bile engellemedi.

Alternatif olarak DODI-Repacks kullanmayı deneyebilirsiniz, belki onu engellemez. Onun da orijinal sitesi ".site" ile bitiyor.

@Lorien, Windows Defender kapalı olmasına rağmen neden bu sorunu yaşıyorsunuz gerçekten anlayamıyorum, üzüldüm açıkçası.

O direct download kısmında dosyaları part part indiriyorsunuz. Atıyorum 30 tane part dosyası var, tek tek hepsini indirdikten sonra tüm part dosyalarını boş bir klasöre atacaksınız, sonra sağ tıklayıp WinRAR ile klasöre çıkart diyeceksiniz. Hepsini birleştirip ayrı bir klasöre çıkartacak. Ancak bu bence sorununuzu çözmeyecek, çünkü sizin sisteminizde bir sıkıntı var, direkt engelliyor FitGirl'ü. Harici bir antivirüs kullanmayı denerseniz belki olabilir ama emin değilim. Kaspersky Free kurun, sistemin antivirüs görevlerini o devralacağı için belki artık FitGirl engellenmez.

Ben Kaspersky Standard kullanıyorum, yüzlerce oyun indirdim FitGirl'den. 1 kere bile engellemedi.

Alternatif olarak DODI-Repacks kullanmayı deneyebilirsiniz, belki onu engellemez. Onun da orijinal sitesi ".site" ile bitiyor.
Hocam sadece Fitgirl de değil. qBittorent ve bir uygulama daha önerilmişti torrent için. İkisini de kurmama aynı bu şekilde izin vermemişti. Kaspersky kurayım gece part part indireyim bakalım ne olacak.