qBittorrent eksik dosyalar hatası

Nelson Van Alden 3

Başarılı
Bazen indirdiğim dosyalara birkaç gün sonra bakınca üzerinde eksik dosyalar yazıyor ve bu nedenle açılmıyor. Daha önce de bu sorun yaşanmıştı. Neden oluyor ve nasıl çözerim?

Diyelim ki bir setup dosyası indirdin. Setup'tan oyunu kurdun ve haliyle setup ile işin bittiği için sildin. O yüzden eksik dosyalar diyor olabilir.

İndirme sırasında durdurup başka zaman indirmek istediğinde bunu alıyorsan seeder kalmamış veya değişmiş olabilir.

Ya da antivirüs kullanıyorsan indirirken bir yandan siliyor olabilir.

İndirdiğin konumdan taşımış da olabilirsin. vs vs.

Oyunu kurmadığım için durduk yere setupı sildiğini sanmam.

İndirme sırasında durdurmadım tek seferde tam indi.

Setupı kurduktan sonra 2 farklı virüst taraması yaptım fakat 2 taramada herhangi bir sorun virüs vb tespit etmedi.

İndirdiğim konumdanda taşımadım.

Kendi kendine oldu.

Siz tarama yapmadan otomatik siliyor. Antivirüsü kapatın, öyle deneyin. Ayrıca en baştan başlamanıza gerek yok; eksik olan dosyaları indirse yeter. Bunun için de "kaldır" deyin ama "içerik dosyalarını kaldır" kutusunu seçmeyin. Ardından Torrent'i yeniden ekleyin. Önce yüklü olanları tarayacak, sonra eksik olanları yeniden indirecek.

Bilgisayarda antivirüs yüklü değilkende yaşanmıştı hocam bu sorun, bunu yüklediğimde PC'de antivirüs yoktu sonradan kurmuştum ve bu hatayı sonradan verdi. Teyit etmek için tekrar yüklüyorum eğer antivirüs siliyorsa hiç inmez.

Başka bir oyun, film vb. daha indirip öyle dene. Farklı bir konuma kaydetmeyi de dene; belki indirme yaptığın konumdaki diskte de bir sorun olabilir.

Hocam Windows Defender yok mu bilgisayarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…