236 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.049 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.573 Yer Phoenix, Arizona 19 Mart 2024 #1 qBittorrent üzerinden bir dosya indirmeye çalışıyorum fakat tam %99, 9'da G/Ç Hatası veriyor bu sebeple o kalan son setup dosyasını indirmiyor. Bu sorunu nasıl çözerim bilgisi olan var mı? M.2 SSD kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2024
qBittorrent üzerinden bir dosya indirmeye çalışıyorum fakat tam %99, 9'da G/Ç Hatası veriyor bu sebeple o kalan son setup dosyasını indirmiyor. Bu sorunu nasıl çözerim bilgisi olan var mı? M.2 SSD kullanıyorum.
Çözüm vanillamint 19 Mart 2024 Bunu dosya izni sorunlari yasayan bir HDD'de qBittorrent'i yonetici olarak calistirmakla cozmustum. Belki sizde de ise yarayabilir.
Bunu dosya izni sorunlari yasayan bir HDD'de qBittorrent'i yonetici olarak calistirmakla cozmustum. Belki sizde de ise yarayabilir.
vanillamint 78 Seçkin Gelişen Oyun Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 4.307 Makaleler 7 Çözümler 200 Beğeniler 10.115 19 Mart 2024 #2 Bunu dosya izni sorunlari yasayan bir HDD'de qBittorrent'i yonetici olarak calistirmakla cozmustum. Belki sizde de ise yarayabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Bunu dosya izni sorunlari yasayan bir HDD'de qBittorrent'i yonetici olarak calistirmakla cozmustum. Belki sizde de ise yarayabilir.
KS KS 236 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.049 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.573 Yer Phoenix, Arizona 19 Mart 2024 #3 vanillamint dedi: Bunu dosya izni sorunlari yasayan bir HDD'de qBittorrent'i yonetici olarak calistirmakla cozmustum. Belki sizde de ise yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, gerçekten işe yaradı sağolun. Artı 0 Eksi
vanillamint dedi: Bunu dosya izni sorunlari yasayan bir HDD'de qBittorrent'i yonetici olarak calistirmakla cozmustum. Belki sizde de ise yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, gerçekten işe yaradı sağolun.