pEmirq

Becerikli
Selam,
qBittorrent kullanarak RDR2 Ultimate Edition indirmek istiyorum ama kafama takıldı. Torrent indirirken mutlaka VPN kullanmak gerekiyor mu? VPN olmadan indirirsek ne gibi sorunlar olabilir? Herkes kullanıyor mu, yoksa sadece belli ülkelerde mi risk var?

AB ülkelerinde bildiğim kadarıyla para cezası hatta hapis cezasına kadar varan cezaları var. Türkiye de böyle bir ceza yok. VPN kullanmadan indiriyorum ben. Nereden indirdiğini biliyorsan virüs dışında bir riski yok.

Selam,
qBittorrent kullanarak RDR2 Ultimate Edition indirmek istiyorum ama kafama takıldı. Torrent indirirken mutlaka VPN kullanmak gerekiyor mu? VPN olmadan indirirsek ne gibi sorunlar olabilir? Herkes kullanıyor mu, yoksa sadece belli ülkelerde mi risk var?

Bence VPN ile indirirsen indirme hızında çok dalgalanma olur. Daha hızlı indirmek istiyorsan gönderme hızını bir miktar sınırlayabilirsin. Ayrıca sorundan kastın tam nedir? Dosya bütünlüğünde veri eksikliği gibi mi? Türkiye de cezasını da duymadım görmedim yıllardır kullanırım.

Bence VPN ile indirirsen indirme hızında çok dalgalanma olur. Daha hızlı indirmek istiyorsan gönderme hızını bir miktar sınırlayabilirsin. Ayrıca sorundan kastın tam nedir? Dosya bütünlüğünde veri eksikliği gibi mi? Hiçbir şey olmaz.
Yok 1mb/s indirme hızım var zaten daha da azalırsa artık ne biliyim bir de benim demek istediğim şey dosyanın bozulması falan değildi. VPN olmadan torrent indirince gizlilik ya da yasal açıdan bir sorun yaşanır mı onu merak ettim. Yoksa dosyanın eksik inmesiyle alakalı bir şey değil.

Yok 1mb/s indirme hızım var zaten daha da azalırsa artık ne bileyim bir de benim demek istediğim şey dosyanın bozulması falan değildi. VPN olmadan Torrent indirince gizlilik ya da yasal açıdan bir sorun yaşanır mı onu merak ettim. Yoksa dosyanın eksik inmesiyle alakalı bir şey değil.

Anladım, sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Kendimi bildim bileli Torrent kullanırım 😁 Yani Torrent'e gelene kadar, evinde IPTV'den kaçak maç izleyenlere falan odaklansınlar önce sonra Torrent düşünsünler bir zahmet 😁

Türkiye bir üçüncü dünya ülkesi olduğu için ve global telif hakkı mektuplarını ve telif hakkı yasalarını dikkate almadığı için (ve kimse tarafından Türkiye de dikkate alınmadığı için) VPN kullanmaya gerek yok. Reddit'te falan çok gezinmeyin, sonra sizin de sanki VPN'e ihtiyacınız var mış gibi bir izlenime kapılabilirsiniz. Siz yabancı değilsiniz. Burası ABD, EU, UK, AUS, vb değil. ISS size hiçbir zaman bu ülkede telif hakkı mektubu göndermez.

Belki yerli içerikler için durum farklı olabilir. Ama sanmıyorum. Hiç duymadım. İleride belki yerli içerik için anti-korsan kurulumlar çıkabilir bizde de. Yabancı içerik için zaten bunlar burada söz konusu değil.

https://iknowwhatyoudownload.com/en/peer/

Kendi IP'nizi veya CGNAT kullanıcısı iseniz eski bir IP'nizi buraya koyun, ne indirdiğiniz zaten gözüküyor. VPN IP'nizi de koyabilirsiniz. Diğer kişiler ne yüklüyor görebilirsiniz.

Türkiye bir üçüncü dünya ülkesi olduğu için ve global telif hakkı mektuplarını ve telif hakkı yasalarını dikkate almadığı için (ve kimse tarafından Türkiye de dikkate alınmadığı için) VPN kullanmaya gerek yok. Reddit'te falan çok gezinmeyin, sonra sizin de sanki VPN'e ihtiyacınız var mış gibi bir izlenime kapılabilirsiniz. Siz yabancı değilsiniz. Burası ABD, EU, UK, AUS, vb değil. ISS size hiçbir zaman bu ülkede telif hakkı mektubu göndermez.

Belki yerli içerikler için durum farklı olabilir. Ama sanmıyorum. Hiç duymadım. İleride belki yerli içerik için anti-korsan kurulumlar çıkabilir bizde de. Yabancı içerik için zaten bunlar burada söz konusu değil.

https://iknowwhatyoudownload.com/en/peer/

Kendi IP'nizi veya CGNAT kullanıcısı iseniz eski bir IP'nizi buraya koyun, ne indirdiğiniz zaten gözüküyor. VPN IP'nizi de koyabilirsiniz. Diğer kişiler ne yüklüyor görebilirsiniz.
Ben CGNAT'tayım. Benim ana IP'nin diğer kullanıcıları bunları indiriyormuş :D

1753789555903.webp