Kulaklığım arızalandığı için yeni kulaklık arayışındayım. QCY H3 Pro gözüme takıldı. Yüksek ses kalitesi, 50 dB ANC, güzel tasarım gibi özellikleri bana güzel geldi. Sizce alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Velocine71
Çalışkan
Ben kullanıyorum bence alınır. ANC bence çok güzel çalışıyor tek sıkıntısı o modda iken sesi çok dışarı veriyor.
Hangi rengi var sizde hocam? Bence de güzel kulaklık aklıma yattı.
Ben kullanıyorum bence alınır. ANC bence çok güzel çalışıyor tek sıkıntısı o modda iken sesi çok dışarı veriyor.
Velocine71
Çalışkan
Siyah.Hangi rengi var sizde hocam? Bence de güzel kulaklık aklıma yattı.
İnceleme Konu 'QCY H3 PRO'
Selam, profilimde belirttiğim üzere incelemesini yapacağımı söylediğim, 1 aydır kullanmakta olduğum QCY H3 Pro model kablosuz kulaküstü kulaklık hakkında düşüncelerim ve deneyimlerimi aktardığım detaylı bir inceleme yazısı ile karşınızdayım. İlk inceleme yazım olacağı için yorumlarınızı bekliyorum. Keyifli okumalar. 
İlk Bakış
Ürünü detaylı incelemeden önce kutu içeriğinden bahsetmek isterim. Sade, şık bir kutu ile gelen QCY H3 Pro'nun kutu içeriğinde bizleri kullanma kılavuzu, bir adet Type-C şarj kablosu ve ürünü kablolu olarak kullanabilmemiz için bir...
İlk Bakış
Ürünü detaylı incelemeden önce kutu içeriğinden bahsetmek isterim. Sade, şık bir kutu ile gelen QCY H3 Pro'nun kutu içeriğinde bizleri kullanma kılavuzu, bir adet Type-C şarj kablosu ve ürünü kablolu olarak kullanabilmemiz için bir...
Şu an halihazırda kullanıyorum ve memnunum. Tek sorun kablolu kullanırken şarj yiyor olması bence.
Tek sorun kablolu kullanırken şarj yiyor olması bence.
50 saatlik ömür için sıkıntı olmaz pek sanki.
İncelemeye bakacağım hocam sağ olun
Bütçeyi yükselttim hocam WH-CH720N modeli alırım muhtemelen.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-