Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.900 TL
- Makaleler
- 23
Buna çıkabilir misin? Servisi ve ses kalitesi daha iyi.
500 TL fark ediyor, gerçekten o farkı vermeye değer mi? Öyle ekstrem bir kullanım yapmıyorum ara sıra işe giderken veya yatmadan önce şarkı dinliyorum. Ekstra olarak belki dışarda otobüste vs. telefonla konuşmam gerektiğinde mikrofonu lazım olur o kadar.Buna çıkabilir misin? Servisi ve ses kalitesi daha iyi.
- Makaleler
- 23
Ben kulaklikta QCY onermem. Eger 500 TL farki vermek istemiyorsan buna da bakabilirsin.500 TL fark ediyor, gerçekten o farkı vermeye değer mi? Öyle ekstrem bir kullanım yapmıyorum ara sıra işe giderken veya yatmadan önce şarkı dinliyorum. Ekstra olarak belki dışarda otobüste vs. telefonla konuşmam gerektiğinde mikrofonu lazım olur o kadar.
Yani 2k'yı geçmeyecek şekilde beni idare etcek bir kulaklık lazım bana 900 TL olupta iyi olan kulaklık varsa o da olur yani.Hocam o kulaklık hakkında bayağı kronik yorumlar var, bir süre sonra bozulmaya gitmiş çoğu kişinin ürünü. 900 TL'ye düştüğünde bile tercih etmemiştim o yüzden.
Bunu almayı düşüneceğim sanırım.Ben kulaklikta QCY onermem. Eger 500 TL farki vermek istemiyorsan buna da bakabilirsin.
Hocam şimdi baktım da ANC'li olanın stokları yok NC olandan var sadece. Var mı başka öneriniz.Ben kulaklikta QCY onermem. Eger 500 TL farki vermek istemiyorsan buna da bakabilirsin.
- Makaleler
- 23
Mediamarkt'da stok var. Ayni kulaklik.Yani 2k'yı geçmeyecek şekilde beni idare etcek bir kulaklık lazım bana 900 TL olupta iyi olan kulaklık varsa o da olur yani.
Bunu almayı düşüneceğim sanırım.
Hocam şimdi baktım da ANC'li olanın stokları yok NC olandan var sadece. Var mı başka öneriniz.
ANC mevcut mu hocam bunda benim bildiğim iyi olan hem NC hem ANC olan daha iyi.
- Makaleler
- 23
Mevcut. NC ve ANC ayni sey. ENC yazsaydi kotu derdim ancak bu kulaklik ANC'li.ANC mevcut mu hocam bunda benim bildiğim iyi olan hem NC hem ANC olan daha iyi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Windows 11'de her bilgisayar açılışında gelen "Virüsten Koruma Aç" bildirimi düzeltildi
- advancedmicrodevices
-