Rysa

Uzman
Bu üç kulaklık arasindan hangisini almalıyım? Ve ayrica Core mu daha iyi FE mi emin olamadim hangisi daha iyi bir model? HT08'de bayağı dolu gozukuyor teknik olarak ama Samsung kulaklikdan iyi mi bilmiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Uzun yolculuklarda, insan icinde muzik dinlerken veya film/dizi izlerken kullanacagim.
Telefonum Redmi Note 11 Pro yani Samsung'un kendi telefonlarina ozel ozellikleri varsa kullanamayacagim.
Bu butcelerin ustune pek cikamam Max 1700 civari alabilirim.

@Simon, bilmiyorum. Bir ara Buds FE alma niyetim vardı, bu haberi görünce vazgeçip kablolu kulaklık aldım. İddia sahibine para teklif ettikleri için şikayetini geri çekti diyenler de olmuştu. Dediğim gibi bilemiyorum.

Digerlerine kiyasla One cikan farklari nedir ve o diger saydiklarimdan iyi midir?
Telefonun Redmi oldugu belirtmissin. Eger yakin zamanda Samsung telefona gecmeyeceksen Samsung kulakliklar dusuk profilde ses kalitesine ayarlanacaktir. QCY'ye gelirsek, cogu kulakliginin ses seviyeleri dusuk. ANC olarak QCY daha iyi. Fakat dedigim gibi ses yuksekligi pek iyi degil. Biraz arastirirsan bu durumdan sikayetci olan yorumlar bulabilirsin.

Telefonun Redmi oldugu belirtmissin. Eger yakin zamanda Samsung telefona gecmeyeceksen Samsung kulakliklar dusuk profilde ses kalitesine ayarlanacaktir. QCY'ye gelirsek, cogu kulakliginin ses seviyeleri dusuk. ANC olarak QCY daha iyi. Fakat dedigim gibi ses yuksekligi pek iyi degil. Biraz arastirirsan bu durumdan sikayetci olan yorumlar bulabilirsin.

Attigin cmf Buds kulaklikta bu sorunlar yok veya daha az mi? İlk defa duydum cunku bu kulakligi emin olamadim YouTube'dan videolarinada bakacağım.