Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Dün normal bir şekilde kullandım kutusuna koydum baktım şarjı azalmış şarja taktım bıraktım öyle. Bugün alıp sağ teki taktığımda patladığını fark ettim. Sol teki sağlam normal ses veriyor ama sağ teki patlak. Bu sağ teki ayrıca satın alabilir miyim? Ya da QCY'den talep edebilir miyim? Hiçbir şey yapmadım çünkü.

Genelde direk komple değişim yapıyorlar garantisi varsa. Yani tek tarafını satan hiç bir firma görmedim ben bugüne kadar.

Sıvı teması veya fiziksel bir hasar vermediysen kullanıcısı hatası diyeceklerini sanmıyorum şu an tüm haklar senin tarafında gözüküyor.

O zaman yollayayım serisinden. Sıvı temasi bir tek ter olabilir ama cihaz da ona karşı dayanıklı ve sıvı teması olsa korozyondan komple ses vermez. Bu veriyor ama patlak. Bir de şunu fark ettim ANC kapatınca ses iyileşiyor.

O zaman yollayayım serisinden. Sıvı temasi bir tek ter olabilir ama cihaz da ona karşı dayanıklı ve sıvı teması olsa korozyondan komple ses vermez. Bu veriyor ama patlak. Bir de şunu fark ettim ANC kapatınca ses iyileşiyor.
Sıvı teması derken sıçrama veya yağmur sularından bahsetmiyorum cihazın öyle bir iddiası varsa zaten garantiye girer benim demek istediğim bocalama olarak suya girmesi.