Rehber QD-OLED monitör nasıl temizlenir?

Nasıl yaptınız hocam? Tarif edebilir misiniz? %70 etanol öneriyordu firma en son MSI için. Bizim ülkemizde satışı yasak olduğu için ulaşılması zor.

Elimde saf su vardı önce saf suyla denedim daha sonra geçmeyen lekeler olunca bu ürünü aldım.https://www.trendyol.com/luxor-kimya/ipa-200-ml-saf-izo-propil-temizlik-solventi-99-9-izopropil-p-810520431?boutiqueId=61&merchantId=117705

Yoğunlukları farklı olduğu için GPT'ye gram hesabı yapmasını istedim o gramajlarda saf su ve izo propil alkolü karıştırdım %70'e denk gelecek şekilde. Çok hafif bununla nemlendirip gözlük bezi gibi bir bezle siliyorum. Daha sonrasında hemen kuruluyorum leke kalmıyor. Bazen çok inatçı lekeler oluyor muhtemelen onlar da bezin üzerinde hava sıcak olduğu için elimden gelen yağ falan kalıyor. Üşendiğim için en temiz haline getiriyorum daha sonra salıyorum. Her sabah da mikrofiber bez ile ekrandaki tozları alıyorum fakat dokundurarak değil. Hafif üfleyerek ve bezi değdirerek bezin kendi süpürmesine izin veriyorum çizmemesi için.

Teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…