Bütçe
200

Mamistv1

Uzman
İyi akşamlar. Gigabyte M027Q2A QD-OLED monitörüm için %70 etanol arıyordum ama hiçbir yerde bulamadım. Sanırım %70 IPA'da kullanılabiliyormuş. Önerdiğiniz bir ürün var mı?

Benim bulduğum bu ürün sizce nasıl?

Yapay zekâ konu hakkında şöyle söylüyor:

Screenshot_20260806_230551_ChatGPT.webp

İyi akşamlar. Gigabyte M027Q2A QD-OLED monitörüm için %70 etanol arıyordum ama hiçbir yerde bulamadım. Sanırım %70 IPA'da kullanılabiliyormuş. Önerdiğiniz bir ürün var mı?

Benim bulduğum bu ürün sizce nasıl?

Yapay zekâ konu hakkında şöyle söylüyor:

Eki Görüntüle 271660

Hiç etanol aramana gerek yok, eczaneye gidiyorsun saf su alıyorsun olay çözülüyor. Bizzat ASUS ile iletişime geçip belirttim. Saf su da aynı etanol gibi sıfır sıkıntı çıkarıyor ve 6 aydır kullanıyorum, gerçekten çok iyi ve leke tutması da azaldı monitörün.
2 tane de fiber optik bez al ya da gözlük temizleme bezi de olur.

Bu arada ASUS XG27ACDNG QD-OLED kullanıyorum.

Hiç etanol aramana gerek yok, eczaneye gidiyorsun saf su alıyorsun olay çözülüyor. Bizzat ASUS ile iletişime geçip belirttim. Saf su da aynı etanol gibi sıfır sıkıntı çıkarıyor ve 6 aydır kullanıyorum, gerçekten çok iyi ve leke tutması da azaldı monitörün.
2 tane de fiber optik bez ala ya da gözlük temizleme bezi de olur.

2 tane de fiber optik bez ala ya da gözlük temizleme bezi de olur.

Saf su yerine %70 IPA kullansam fark olur mu ki? Benim için %70 IPA elde etmesi daha kolay olacak çünkü.

Saf su yerine %70 IPA kullansam fark olur mu ki? Benim için %70 IPA elde etmesi daha kolay olacak çünkü.

Vallahi onu sormadım hiç ASUS'a. Kullanan var ise buradan yanıtlarsa güzel olur. Kullanmadığım için öneremem. Yapay zekâ kullan demiş, bana da saf suyu yapay zekâ önerdi bende ASUS'a sordum, hiçbir sorun olmaz güzel çözüm dediler.

Silerken dikey ve yatay şekilde silin bu arada ve ekranı 10-15 dk soğutun. Tozlu ise önce tozunu alın. Bunlar yaparsanız saf su özelinde sorun yaşamazsınız. Saf su iz bırakmıyor çünkü. LG OLED TV mide saf su ile siliyorum, çok memnunum.

OLED'lerde her halükarda kaplama olduğundan alkol benzeri temizleyiciler pek önerilmiyor aşırı kirlenmediyse.
Saf su o konuda en temizi. Sadece düzgün kurulanması gerekiyor.
(Şunları düşündükçe OLED'den soğumaktan bıktım... Galiba TCL Miniled IPS'e basacam.)

2 tane de fiber optik bez al ya da gözlük temizleme bezi de olur.

Hepsiburada'da 1 litrelikler falan var eczaneden almak daha mi guvenli olur? Kucuk sprey siselerde satilani var mi?