QNB Türkiye'nin Instagram hesabına özel mesajlardan "Kral Şakir - Yeşil Görev kitabından adresime talep edebilir miyim?" yazarsanız adresinize Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak yolluyorlar. Özel bir miktar belirleyebilirsiniz, sanırım maksimum 5 adet yollayabiliyorlar. Kardeşiniz vs. var ise mutlu edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
QNB Türkiye'nin Instagram hesabına özel mesajlardan "kral şakir - yeşil görev kitabından adresime talep edebilir miyim?" yazarsanız adresinize Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak yolluyorlar. Özel bir miktar belirleyebilirsiniz, sanırım maksimum 5 adet yollayabiliyorlar. Kardeşiniz vs. var ise mutlu edebilirsiniz.
Alıp 2. elden yarı fiyatına satmak ne kadar etik olur peki?
Üzerinde "QNB'nin tüm çocuklara hediyesidir." yazmakta. Alıcı çıkar mı?Alıp 2. elden yarı fiyatına satmak ne kadar etik olur peki?
Koneko Toujou
Üstün
Üzerinde "QNB'nin tüm çocuklara hediyesidir." yazmakta. Alıcıdan çıkar mı?![]()
En fazla ıslatır hurdacıya satarız
QNB Türkiye'nin Instagram hesabına özel mesajlardan "kral şakir - yeşil görev kitabından adresime talep edebilir miyim?" yazarsanız adresinize Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak yolluyorlar. Özel bir miktar belirleyebilirsiniz, sanırım maksimum 5 adet yollayabiliyorlar. Kardeşiniz vs. var ise mutlu edebilirsiniz.
Bana hala dönüş yapmadılar.
Son düzenleme:
DarthGorsoy
Bilgin
Alıp 2. elden yarı fiyatına satmak ne kadar etik olur peki?
Hoş olmaz. Hem, Kral Şakir kitabını cocuklara nasil satacaksın?
Koneko Toujou
Üstün
Hoş olmaz. Hem, kral şakir kitabını çocuklara nasıl satacaksın?
Çocuklara satmayacağım zaten yetişkinlere satacağım. Onlar da zaten çocukları için alıyor olacaklar.
- Makaleler
- 62
Ben yazdım, tam 1 saat sonra adres bilgileri istediler. Paylaştım, cevap gelmedi daha. Eminim herkese teker teker cevap vereceklerdir.
AliKemal KUDU
Başarılı
Yazdım 2-3dk ya geri döndüler, Adres bilgilerimi aldılar en kısa sürede göndereceklermiş.
- Makaleler
- 62
Cuma günü yazmıştım. Bugün kitap elime ulaştı.
- Makaleler
- 17
Bana da en son adres sormuşlardı, yazdım ve cevap bile vermediler