200.000’in taahhütü ne yani şimdi?
Şu an verirseniz seneye aralık ayına kadar her ay 200 bin yatırmanız gerekir. Yani toplamda 2 milyon 400 bin lira yatacak. Aynı 200 bin lirayı 12 kere yatırıp tekrar çekebilirsiniz de. O kadar paranız yoksa daha ufak bir miktar seçebilirsiniz ama ödül azalır. Kredili mevduat hesabından 200 bin lirayı 1 günlüğüne çekerseniz bile en fazla 450 lira faiz alıyor. Sene sonunda yine 14600 lira kazanmış oluyorsunuz.

Şu an verirseniz seneye aralık ayına kadar her ay 200 bin yatırmanız gerekir. Yani toplamda 2 milyon 400 bin lira yatacak. Aynı 200 bin lirayı 12 kere yatırıp tekrar çekebilirsiniz de. O kadar paranız yoksa daha ufak bir miktar seçebilirsiniz ama ödül azalır.
200.000e altın alsak sene sonunda 20.00den daha fazla kâr getirir bence. 😄 12 ay şartı saçma olmuş.

200.000’e altın alsak sene sonunda 20.000’den daha fazla kâr getirir bence. 😄 12 şartı saçma olmuş.
Yani nakit tutmasanız bile kredili mevduat hesabından çekip geri yatırınca bile kâr ediyorsunuz. Nereden baksanız bedava para. :D

Uygulamaya girince direkt karşıma çıktı. Kredi kartı aidatı muafiyeti için kart seçmemi istedi. Mevcut kartlarımdan birini seçtim. Kredi kartı gerekiyor olabilir.

Yani nakit tutmasanız bile kredili mevduat hesabından çekip geri yatırınca bile kâr ediyorsunuz. Nereden baksanız bedava para. :D

Uygulamaya girince direkt karşıma çıktı. Kredi kartı aidatı muafiyeti için kart seçmemi istedi. Mevcut kartlarımdan birini seçtim. Kredi kartı gerekiyor olabilir.
Bedava para da o parayı 1 sene kullanamıcaz orası sıkıntı.

Bedava para da o parayı 1 sene kullanamayacağız, orası sıkıntı.
20000 lirayı anında veriyor. 200 bin lirayı da yatırdığınız gibi 220 bin olarak geri çekebiliyorsunuz. Sol cebinizden sağ cebinize koymanız ve daha sonra sol cebinize 20 bin lira fazlasını koymanız gibi bir durum. Paranızı kullanabilirsiniz yani. Hatta para olmasına da gerek yok. Dediğim gibi, kredili mevduat hesabından aktarmak bile kâr ettiriyor.

Şu an verirseniz seneye aralık ayına kadar her ay 200 bin yatırmanız gerekir. Yani toplamda 2 milyon 400 bin lira yatacak. Aynı 200 bin lirayı 12 kere yatırıp tekrar çekebilirsiniz de. O kadar paranız yoksa daha ufak bir miktar seçebilirsiniz ama ödül azalır. Kredili mevduat hesabından 200 bin lirayı 1 günlüğüne çekerseniz bile en fazla 450 lira faiz alıyor. Sene sonunda yine 14600 lira kazanmış oluyorsunuz.
Bir dümen illa ki vardır. Bazı bankalar 1 gün içinde kredini kapatırsan faiz almıyor. Her ay kredi çekip yatırıp parayı hemen çekip krediyi yatırma gibi bir olay var.

Bir dümen illaki vardır. Bazı bankalar 1 gün içinde kredini kapatırsan faiz almıyor. Her ay kredi çekip yatırıp, parayı hemen çekip krediyi yatırma gibi bir olay var.
Enpara’da ek hesaba aynı gün ödeme yaparsanız faiz almıyordu. O kadar yüksek ek hesap limiti veren sadece Akbank’ı biliyorum. Bana 150 bin Artı Para limiti tanımlamıştı. Bununla uğraşmak yerine sadece günlük vadeli hesaptaki parayı kullanacağım şimdilik. Senelik %58 oran verirken daha iyi değerlendirme yöntemi bulamadım. :D

Konu için teşekkürler. 200K param olmadığı için 50K ile kampanyaya katılım sağladım.

1733507418373.webp