AMG GOAT Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.445 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.428 Yer Denizli Bugün 15:35 #1 Arkadaşlar oyun süper ancak işte hem zor olduğu için, hem eski olduğu için şüphelerim var. Hâlâ oynanıyorsa alacağım indirimlerde.
Arkadaşlar oyun süper ancak işte hem zor olduğu için, hem eski olduğu için şüphelerim var. Hâlâ oynanıyorsa alacağım indirimlerde.
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.866 Çözümler 12 Beğeniler 1.875 Bugün 15:44 #2 Çok az bir kesim oynamaya devam ediyor. Çoğu kişi birbirini tanır durumda. Aktif Türk oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmiyor diye biliyorum.
Çok az bir kesim oynamaya devam ediyor. Çoğu kişi birbirini tanır durumda. Aktif Türk oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmiyor diye biliyorum.
KS KS AMG GOAT Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.445 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.428 Yer Denizli Bugün 16:05 #3 Syntax dedi: Çok az bir kesim oynamaya devam ediyor. Çoğu kişi birbirini tanır durumda. Aktif Türk oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Türk oyunları boş ver. EU serverları dolu mu?
Syntax dedi: Çok az bir kesim oynamaya devam ediyor. Çoğu kişi birbirini tanır durumda. Aktif Türk oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Türk oyunları boş ver. EU serverları dolu mu?
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.866 Çözümler 12 Beğeniler 1.875 Bugün 16:14 #4 AMG GOAT dedi: Türk oyunları boş ver. EU serverları dolu mu? Genişletmek için tıkla... 300-400 civarı kişi oynuyordur aktif olarak. İstersen oyunu al, dene. Çünkü mekanikleri de zor olan bir oyun. Beğenmezsen veya aktiflikten memnun kalmazsan, iade edersin.
AMG GOAT dedi: Türk oyunları boş ver. EU serverları dolu mu? Genişletmek için tıkla... 300-400 civarı kişi oynuyordur aktif olarak. İstersen oyunu al, dene. Çünkü mekanikleri de zor olan bir oyun. Beğenmezsen veya aktiflikten memnun kalmazsan, iade edersin.