Çözüldü Qualcomm Fastconnect 7800 STATUS_DEVICE_POWER_FAILURE hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DoğanYenal

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Yeni toplamış olduğum bilgisayarımda aygıt yöneticisine girdiğimde, "Qualcomm Fastconnect 7800 Wi-Fi 7 High Band Simultaneous (HBS) Network Adapter" aygıtı, "STATUS_DEVICE_POWER_FAILURE" hatası vermektedir.

Sürücüyü yeniden yüklemeyi denedim ama onu da internette bulamadım. Hatanın ve toplamış olduğum sistemin görselini yükledim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 2.webp
    94,4 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Biosumda güncel, dediğiniz kısımda ayarlar bu şekilde ancak hala olmuyor.

BIOS güncel mi? Güncel değilse yükleyin. BIOS'tan Settings > Advanced > Integrated Peripherals > WLAN → Enabled şeklinde olması lazım kontrol eder misiniz?

BIOS güncel mi? Güncel değilse yükleyin. BIOS'tan Settings > Advanced > Integrated Peripherals > WLAN → Enabled şeklinde olması lazım kontrol eder misiniz?
Sorunu çözdüm, anakart hem bluetooth hem wifi'yi aynı anda anladığım kadarıyla desteklemiyor. Görseldeki seçenek "Auto" ve "Only Bt" da iken bluetooth, "Only wifi" de iken ise sadece wifi çalışıyor ve aygıt yöneticisinde herhangi bir sorun gözükmüyor. Anlamadığım ise 2000 dolarlık bir Msı godlike anakartta nasıl hem bluetooth hem wifi'nin aynı anda çalışmadığı.
Sisteminize takmadıysanız, bu aygıt var mış gibi görünüyor ama aslında fiziksel olarak takılı değil olabilir. Sisteme takılı mı? "STATUS_DEVICE_POWER_FAILURE" hatası donanıma güç gitmemesi sürücünün düzgün çalışmamasından kaynaklı bu arada.

Öncelikle yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim. Tam olarak neyi takmadığımı anlamadım. Anakarta entegre değil mi wifi bu driverını yüklemeye çalıştığım bu aygıt?

Rica ederim hocam. Anakartınızın modelini verirseniz kontrol edebilirim. Bazı anakartlarda entegre gelebiliyor.

Sorunu çözdüm, anakart hem bluetooth hem wifi'yi aynı anda anladığım kadarıyla desteklemiyor. Görseldeki seçenek "Auto" ve "Only Bt" da iken bluetooth, "Only wifi" de iken ise sadece wifi çalışıyor ve aygıt yöneticisinde herhangi bir sorun gözükmüyor. Anlamadığım ise 2000 dolarlık bir Msı godlike anakartta nasıl hem bluetooth hem wifi'nin aynı anda çalışmadığı.

Dosya Ekleri

• 4.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 5.webp
    105 KB · Görüntüleme: 72
  • 5.webp
    105 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…