OnePlus 15 kullanıyorum, aslında markanın bittiğini düşünmüyorum. Yani güncelleme ve birçok destek konusunda Oppo'ya devredildi. Açıkçası kullanıcı için bir problem yok ama bu lafım konu sahibine. Kamera konusunda 17t Pro ve 17'den daha kötü. OnePlus 15 tercih edilebilir tek yanı yazılımı ve oyun konusundaki performansı olur. Çoğu 8 Elite gen 5 cihaza kıyasla %60 stabilite veren nadir cihazlardan biri.
Oneplus 15 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam, hâlâ satın alınmasını öneriyor musunuz?

OnePlus resmi olarak çekildi mi? Parça tedariği konusu ne olacak acaba?

Hayır ben onu Realme için söylemiştim :).

OnePlus zaten Avrupa pazarından çıkacağı için bizden de çıkarlar, zaten bir - iki cihaz geliyordu, kimse onun zahmetiyle uğraşmaz artık.

Ülkemizde satılan OnePlus'lar için parça tedariği ne olur bilmiyorum, o kısım meçhul biraz.

POCO'yu bilmem de İQOO biraz garip bir haber oldu, herhalde artık oyun oynamak için İQOO markasında Nubia'ya yöneldi tüketiciler.

IQOO da Asya pazarına odaklıydı da durumlar iyi gitmiyor belli ki bu haberler çıktığına göre.

Zaten POCO - IQOO - Nubia üçlüsü oyun performansı sunmak dışında beş para etmez markalar, mecbur kalınmadıkça alınmamalı.

POCO'da mı gidici, iyice birkaç firmanın tekeli olacağız gibi. POCO güzel de ürün çıkarıyordu aslında.

Yok ya sadece yonga olarak iyi, kalan her yönde pürüzleri olan cihazlar çıkarıyorlardı. Çoğu modeli Çin'de çıkan Redmi'lerin ReBrand edilmiş hali zaten. Ayrıca arayüzleri aşırı reklam dolu.