Çözüm Queen 1987'de Afyon konseri verdi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 756
  • Etiketler Etiketler
    queen
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kisa cevap: Hayir, vermedi.

Uzun cevap:

Turkiye'nin basina gelen en bos muhabbetlerden biri bu 1987 Afyon konseri ve gerceklik payi bile yok. Denilene gore 14 Temmuz 1987 tarihinde Queen konser vermis Afyon'da ama boyle bir seyin olmasi mumkun bile degil cunku Freddie 1987'nin ilkbahar sonu yaz baslarinda AIDS kapti. Kaptiktan sonra, "Beyler kalkin Turkiye'ye gidek de konser verek." deme sansi zaten yok. Zira zaten verseler sizce Afyon'da mi verirler :D

Dun gece @Yonga ile tartistik bu durumu. Ben diyorum "Hayir vermediler." O diyor "Hayir verdiler, hatta amcam gitti fotograflari var." Ben vermediklerine o kadar emin olmama ragmen queenonline.com sitesinden aldigim iletisim e-mailine bir posta gonderdim. Dedim ki:

Merhaba, Türkiye'den Queen'in büyük bir hayranıyım. Merak ediyorum Queen'in 1987 yılında Afyonkarahisar'da konser verdiğine dair şehir efsaneleri var. Bu bilgi doğru mu?

Onlar da bana cevap olarak:

Bu doğru değil. Queen son konserini 9 Ağustos 1986'da İngiltere'nin Knebworth kentinde verdi. 1987'de birlikte performans sergileyemezlerdi.

Cevabini verdiler. Sergileyemezlerdi lafindan kastettikleri kuvvetli muhtemel zaten Freddie'ye AIDS teshisi konulmasi durumu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi bunu yalanladınız:

Ekşi Sözlük yazarlarına da maaş verilmiyordur sizin anlayışınıza göre!!!

Torku da ucuz bira üretmiyordur!!!

Boş verin yahu geçmiş gitmiş bir konser.

Ekşi sözlükte şöyle bir afiş de paylaşılmış ne kadar doğru bilemem ama.

Son düzenleme:
Ben oradaki oksijendim, siz yanlıs biliyorsunuz.

Yanlış. Babamın Freddie ile fotoğrafları var. Hatta ikinci turnelerinde Sivas Hafik köyünde konser yapılması konusunda babam çok ısrar etmiş. Müsait bi vaktimde fotoğrafları yüklerim.