KS
KS
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Live Aid'teki yenilenmiş remaster Rock Montreal'de nasıl? Rock Montreal aşırı büyük olduğundan indirmedim.
Live Aid'teki yenilenmiş remaster Rock Montreal'de nasıl? Rock Montreal aşırı büyük olduğundan indirmedim.
D&R malum gruba geçtiğinden beri albüm alışverişlerini buradan yapıyorum. Güvenilir bir satıcı.Bu site güvenilir mi? Eğer öyleyse bir define buldum demektir.
Ama aşırı fark var mı ses olarak Live Aid'teki gibi?
Aynen. İki format var sanırım DTS ve Dolby TrueHD Lossless. 360 hissi birazcık vardı.Ses farkı aşırı yok ama Dolby'i hissediyorum 6ch audio muhtemelen.
Aynen. İki format var sanırım DTS ve Dolby TrueHD Lossless. 360 hissi birazcık vardı.
Teşekkür ederim hocam. Bu işlerde görüntü kısmıyla çok ilgilenmiyorum ya direkt ses. Rock Montreal'de görüntü kısmıyla baya iyi ilgilenmişler. Live Aid'te de iyi bir remaster video bekliyordum ama beklentimi karşılamadı.Beraber izlemek istersen Discord adresim elricstein. Yayın veririm izleriz beraber.
Live Aid'te de iyi bir remaster video bekliyordum ama beklentimi karşılamadı.
Ekledim ben sizi.Beraber izlemek istersen Discord adresim elricstein. Yayın veririm izleriz beraber.
Filmdeki gibi 16:9 olcaktı o var ya öff.Benim de öyle ancak ses kalitesini bayağı iyi arttırmışlar. Video hala 4:3![]()
D&R malum gruba geçtiğinden beri albüm alışverişlerini buradan yapıyorum.