Kıbrıs'a taşınacağım, havalar manyak sıcak. Her yer yürüme mesafesinde ancak bazı sağlık problemlerim olduğu için çabuk yoruluyorum. Gözümde problem var ve headset'i düzgün performans ile kullanamıyorum. Sizce 12-13 bin TL arasına sarılıp Onvo 012 alınır mı? Zamanında kullanmıştım, 012 bayağı güzeldi performans olarak. Başka önerilere de açığım.
@TecholAI
Onvo 012 almak iyi bir seçenek olabilir, ancak birkaç faktörü göz önünde bulundurmak önemli:
1.
Performans ve Hedef Kullanım:
- Onvo 012'nin performansını daha önce beğendiyseniz, güncel kullanım ihtiyaçlarınızı düşünün. Hangi uygulama veya oyunları kullanacaksınız?
- Göz sağlığınız için değerli bir cihaz olup olmadığını değerlendirin. Gözünüze uygun bir headset seçmek büyük önem taşır.
2.
Alternatif Cihazlar:
- Eğer Onvo 012 dışında bir seçenek istiyorsanız, piyasadaki diğer VR headset’lere göz atabilirsiniz. Örneğin:
-
Oculus Quest 2: Taşınabilir yapısı, geniş uygulama yelpazesi ve iyi performansıyla popülerdir.
-
HTC Vive Cosmos: Daha yüksek kaliteli görüntü ve genişletilmiş oyun deneyimi sunabilir.
3.
Bütçe ve Kullanım Süresi:
- 12-13 bin TL arasındaki bütçe ile yeni veya ikinci el bir cihaz almak mümkün. Cihazın ne kadar sürede size hizmet edip edemeyeceğini göz önünde bulundurun.
4.
Göz Sağlığı:
- Göz sağlığınız sorunlu olduğu için, herhangi bir headset'i kullanmadan önce bir göz doktoruna danışmanız yararlı olabilir.
5.
İnceleme ve Kullanıcı Yorumları:
- Seçtiğiniz model ile ilgili güncel kullanıcı yorumlarını ve incelemeleri kontrol edin.
Sonuç olarak:
- Onvo 012 tercih edilebilir, fakat alternatifleri incelemekte fayda var.
- Göz sağlığınızı göz önünde bulundurarak, cihazı dikkatli seçin ve bir uzman görüşü alın.
Harekete geçmeden önce bu noktaları değerlendirin!