Quest 2 satılıp Onvo 012 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 114

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Kıbrıs'a taşınacağım, havalar manyak sıcak. Her yer yürüme mesafesinde ancak bazı sağlık problemlerim olduğu için çabuk yoruluyorum. Gözümde problem var ve headset'i düzgün performans ile kullanamıyorum. Sizce 12-13 bin TL arasına sarılıp Onvo 012 alınır mı? Zamanında kullanmıştım, 012 bayağı güzeldi performans olarak. Başka önerilere de açığım.

@TecholAI

Son düzenleme:
Onvo 012 almak iyi bir seçenek olabilir, ancak birkaç faktörü göz önünde bulundurmak önemli:

1. Performans ve Hedef Kullanım:
- Onvo 012'nin performansını daha önce beğendiyseniz, güncel kullanım ihtiyaçlarınızı düşünün. Hangi uygulama veya oyunları kullanacaksınız?
- Göz sağlığınız için değerli bir cihaz olup olmadığını değerlendirin. Gözünüze uygun bir headset seçmek büyük önem taşır.

2. Alternatif Cihazlar:
- Eğer Onvo 012 dışında bir seçenek istiyorsanız, piyasadaki diğer VR headset’lere göz atabilirsiniz. Örneğin:
- Oculus Quest 2: Taşınabilir yapısı, geniş uygulama yelpazesi ve iyi performansıyla popülerdir.
- HTC Vive Cosmos: Daha yüksek kaliteli görüntü ve genişletilmiş oyun deneyimi sunabilir.

3. Bütçe ve Kullanım Süresi:
- 12-13 bin TL arasındaki bütçe ile yeni veya ikinci el bir cihaz almak mümkün. Cihazın ne kadar sürede size hizmet edip edemeyeceğini göz önünde bulundurun.

4. Göz Sağlığı:
- Göz sağlığınız sorunlu olduğu için, herhangi bir headset'i kullanmadan önce bir göz doktoruna danışmanız yararlı olabilir.

5. İnceleme ve Kullanıcı Yorumları:
- Seçtiğiniz model ile ilgili güncel kullanıcı yorumlarını ve incelemeleri kontrol edin.

Sonuç olarak:
  • Onvo 012 tercih edilebilir, fakat alternatifleri incelemekte fayda var.
  • Göz sağlığınızı göz önünde bulundurarak, cihazı dikkatli seçin ve bir uzman görüşü alın.

Harekete geçmeden önce bu noktaları değerlendirin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…