Quora kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 13021
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 336
  • Etiketler Etiketler
    kullanılır

13021

Deneyimli
Reddit artık afedersiniz ama lağım çukuruna döndü. Değişik espriler falan komik olmayan. Quora internette önerildi. Hem dilim de gelişebilirmiş. Eksi yanları olarak hintliler var mış. Bunlar da sürekli değişik cevaplar veriyormuş herhalde. Sizce kullanılır mı?

Bunun gibi yazılım önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2022 den beri kullanıyorum fakat önermem.

2022 den beri kullanıyorum fakat önermem.
Peki neden?
Bence kullanılır.

Hintler çok garipler ve orada dışlanıyorlar, çoğu müslümanlar ve orada takılan kişilere zıtlar orada LGBT gibi şeyler çok sıradan hatta çokça gay takılıyor, gaylik bayağı yaygın. Çoğunlukla Amerika bölgelerinde yaşayan insanlar tercih ediyorlar. Fakat takılınca aktif olarak hiçbir Türk platform bulamayacaksın hatta Türk dahi bulamayacaksın, takılan kitle elit seviye insanlar çoğunlukla ve oldukça akıllılar fakat dönen memeler vs. Amerikan kıtasını ilgilendiriyor. Orada Türk veya Orta Doğu kültürüne ait hiçbir şey yok eğer Müslüman'ya da herhangi muhafazakar eğilimi olan bir kişiysen oraya uyum sağlayamazsın, quoranın asla Türkiye'de yaygınlaşabileceğini düşünmüyorum.

Hocam şahsen lgbt'ler ve diğer şeyler umrumda değil. Eğer bu dediklerinize takılıcaksak reddit'de bunun 1000 katı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…