Hocam şu anda hala gerektiriyor mu T.C. kimlik no vb?
Gerekiyor, cidden kayıt olmak istiyorsanız, kendinize bir şeyler katacağınıza inanıyorsanız ve 16 yaşından büyükseniz davet kodu iletebilirim.

T.C tarafında NVI API ile doğrulama sağlandığı için depolama gibi bir durum bulunmuyor ancak sizin TC'niz ile başka biri kayıt olmasın diye hashli bir şekilde tutuluyor. Bilgilerinizin her yerde olduğunu sizde adınız gibi biliyorsunuz. Bu konuda tereddüt etmek saçma, bugün Techolay'da NVI API sistemini kullanıp TC kimlik onayı getirse ben yine girerim.

Edit: TC onayı bence troll hesaplar için gayet iyi bir yenilik olur ama forumun büyümesini sekteye uğratabilir. Bence ilerleyen dönemler için kesinlikle getirilmesi gereken bir özellik.

Son düzenleme:
R10'un diğer forumlardan farkı çok büyük bir ticaret hacmi var ve şahsen başka yerde güvenip yapmayacağım alışverişi R10 üzerinde gönül rahatlığıyla yapabiliyorum.

R10'a üye olmak eskiye göre çok daha kolay. Ekiden Gmail vs. ile üye olamıyordunuz. Şu anda kayıt sayfasından kendinizi güzelce açıkladığınızda kolaylıkla davetiye alabiliyorsunuz. Ben bu şekilde aldım.

Kimlik doğrulama konusunda, bu kadar ticaret ve para dönen bir yerde şahsen normal buluyorum.

Gerekiyor, cidden kaydolmak istiyorsanız, kendinize bir şeyler katacağınıza inanıyorsanız ve 16 yaşından büyükseniz davet kodu iletebilirim.

T.C tarafında nvı API ile doğrulama sağlandığı için depolama gibi bir durum bulunmuyor ancak sizin T.C.'niz ile başka biri kayıt olmasın diye hashli bir şekilde tutuluyor. Bilgilerinizin her yerde olduğunu sizde adınız gibi biliyorsunuz. Bu konuda tereddüt etmek saçma, bugün Techolay'da nvı API sistemini kullanıp T.C. kimlik onayı getirse ben yine girerim.

Edit: T.C. onayı bence troll hesaplar için gayet iyi bir yenilik olur ama forumun büyümesini sekteye uğratabilir. Bence ilerleyen dönemler için kesinlikle getirilmesi gereken bir özellik.

Hocam sağ olun şu anda herhangi bir davet koduna ihtiyacım yok tekrar şansımı deneyeceğim.