R3 2200G & GTX 1050 Ti sisteme yükseltme tavsiyesi

2060S al evet hot spot 100 derece tebrikler bant genişliği eskiden onemliydi gereksiz 6kya 2060S oneriyorsan 7K yapsın 3060 kovalasın saçma sapan kartlar önermeyin.

Peki,

O zaman sizde Eski'de kalmışsınız. Yapacak bir şey yok saygı duyuyorum size.

iyi sosyaller.

Evet kanka eskide kalmiş demişsin ve RX 6600'den eski kart öneriyorsun 2000 serisi NVIDIA

Her şey bit oranı ve bant genişliği mi? Senin bu mantığınla gidersek 5700XT = 3070 oluyor ikisinin de bit değeri ve bant genişliği aynı.
Bit değeri ve bant genişliği önemli ama ilk bakılması gereken özellikte değil bence.
5700XT alayım o zaman artan parayla da dürüm gömerim.

7K yapsın 3060 kovalasın saçma sapan kartlar önermeyin.

Saçma sapan?

Neden 7.000 TL verelim şuan arkadaşımızın elindeki bütçe belki kısıtlı, hatta bakın:
Ben arkadaşımıza çözüm üretiyorum; şu an en düşük bütçeyle ne alınabilir diye bakıyorum. 'Saçma sapan kartlar' derken, o zaman şöyle yapalım: Saçma sapan AMD kartları alıp buraya gelip 'stutter oluyor, kasıyor, takılıyor' diye konular açmayın.

Daha yazmak istemiyorum buraya.

İyi Sosyaller.

Garantili faturalı kutulu RX 6650 XT buldum da bunun voltajını kısıp RX6600 seviyesine getirsem nasıl olur peki daha mı iyi olur sorun yaşar mıyım?

Voltaj ayarı yapmadanda kullanabilirsin, sorun yaşayabilir misin? Evet, çok mu riskli? Hayır, o yüzden al derim.

Voltaj ayarı yapmadanda kullanabilirsin, sorun yaşayabilir misin? Evet, çok mu riskli? Hayır, o yüzden al derim.
hocam rx6650xt letgoda 7500tl 1 yıl garantisi duruyormuş, rx6700xt de 2021den beri kullanılıyormuş 1 2 sene kullanmadım cs wow oynadım diyor 8000tl, siz olsanız ne yapardınız rx6700xt yi gidip elden kontrol edebilirim diğerini satıcı kargoyla göndericek.

Kart 176W tüketiyor yetmemesi saçma olur.
Kağıt üstünde yetiyor da beni korkutan 6-7 yıldır kullanıyor olmam. Black fridayde falan yenilerim en kötü güzel indirim olursa.

BEnim pcuda pin çıkışı 6700xtyi desteklemiyormuş galiba, 2. El copler master v1200m gördüm 3000tl çol uugun gibi fiyatı ama gittikçe masraf çıkıyor

Son düzenleme:
PSU masrafına girmek istemiyorsan az güç tüketen tek 8 pinli kartlara bak 6700XT çok güç tüketen bir kart o yüzden hiç bakma ona bence.

Kafamı karıştıran şey psuların ömrünün ne kadar olduğu, bendekini 6 7 senedir kullanıyorum bi 4 5 sene daha götürmezse her türlü değiştirmem gerekicek zaten o yüzden almışken 12gb vramli ekran kartı mı alsam diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…