T traktor Başarılı Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 57 Beğeniler 19 Yer İstanbul 2 Eylül 2025 #21 batu8001 dedi: Kafamı karıştıran şey psuların ömrünün ne kadar olduğu, bendekini 6 7 senedir kullanıyorum bir 4 5 sene daha götürmezse her türlü değiştirmem gerekecek zaten o yüzden almışken 12 GB VRAM'li ekran kartı mı alsam diyordum. Genişletmek için tıkla... Senin yerinde olsam biraz idare eder, daha sonrasında temiz ikinci el bir PSU bakardım, tabii anahtar kelime "temiz"
batu8001 dedi: Kafamı karıştıran şey psuların ömrünün ne kadar olduğu, bendekini 6 7 senedir kullanıyorum bir 4 5 sene daha götürmezse her türlü değiştirmem gerekecek zaten o yüzden almışken 12 GB VRAM'li ekran kartı mı alsam diyordum. Genişletmek için tıkla... Senin yerinde olsam biraz idare eder, daha sonrasında temiz ikinci el bir PSU bakardım, tabii anahtar kelime "temiz"
KS KS B batu8001 Çalışkan Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 39 Beğeniler 8 2 Eylül 2025 #22 traktor dedi: Senin yerinde olsam biraz idare eder, daha sonrasında temiz ikinci el bir PSU bakardım, tabii anahtar kelime "temiz" Genişletmek için tıkla... Hocam peki 7000kya 6 ay garantili faturalı rx6650xt buldum sizce nasıl fiyatı, garantisiz rx6600leri 6k civarı satıyorlar. Satıcı uzakta olduğundan fur mark testi istedim bekliyorum
traktor dedi: Senin yerinde olsam biraz idare eder, daha sonrasında temiz ikinci el bir PSU bakardım, tabii anahtar kelime "temiz" Genişletmek için tıkla... Hocam peki 7000kya 6 ay garantili faturalı rx6650xt buldum sizce nasıl fiyatı, garantisiz rx6600leri 6k civarı satıyorlar. Satıcı uzakta olduğundan fur mark testi istedim bekliyorum
T traktor Başarılı Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 57 Beğeniler 19 Yer İstanbul 2 Eylül 2025 #23 batu8001 dedi: Hocam peki 7000KYA 6 ay garantili faturalı RX 6650 XT buldum sizce nasıl fiyatı, garantisiz RX6600LEri 6K civarı satıyorlar. Satıcı uzakta olduğundan fur mark testi istedim bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Fena değil, biraz pahalı tek eksisi O, al derim pazarlıkta sıkı ol temizse kaçırma bence.
batu8001 dedi: Hocam peki 7000KYA 6 ay garantili faturalı RX 6650 XT buldum sizce nasıl fiyatı, garantisiz RX6600LEri 6K civarı satıyorlar. Satıcı uzakta olduğundan fur mark testi istedim bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Fena değil, biraz pahalı tek eksisi O, al derim pazarlıkta sıkı ol temizse kaçırma bence.
KS KS B batu8001 Çalışkan Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 39 Beğeniler 8 2 Eylül 2025 #24 traktor dedi: Fena değil, biraz pahalı tek eksisi O, al derim pazarlıkta sıkı ol temizse kaçırma bence. Genişletmek için tıkla... Temiz gibiydi ama inatla furmark testi atmadı sonra da yan çizdi, 2. El işi baya yorucu
traktor dedi: Fena değil, biraz pahalı tek eksisi O, al derim pazarlıkta sıkı ol temizse kaçırma bence. Genişletmek için tıkla... Temiz gibiydi ama inatla furmark testi atmadı sonra da yan çizdi, 2. El işi baya yorucu
T traktor Başarılı Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 57 Beğeniler 19 Yer İstanbul 2 Eylül 2025 #25 batu8001 dedi: Temiz gibiydi ama inatla FurMark testi atmadı sonra da yan çizdi, 2. el işi bayağı yorucu. Genişletmek için tıkla... O zaman kaç, test konusunda boş tedirginlik yapan elemandan hiçbir şey alma, garantisiz de bakabilirsin temiz ise.
batu8001 dedi: Temiz gibiydi ama inatla FurMark testi atmadı sonra da yan çizdi, 2. el işi bayağı yorucu. Genişletmek için tıkla... O zaman kaç, test konusunda boş tedirginlik yapan elemandan hiçbir şey alma, garantisiz de bakabilirsin temiz ise.