Makaleler
23
Ulkede orijinal R36S bulmak zor. Olanlarda 3.999 TL'den basliyor. R40S Pro'yu her şey dahil 2.300'e alabiliyorum ikinci el olarak. Sizce deger mi? Trendyol ve Hepsiburada'daki klonlar agir klon oldugu icin pek sıcak bakmiyorum.

Cihaz bu:

Screenshot_20260801-171949.webp

Ulkede orijinal R36s bulmak zor. Olanlarda 3.999 TL'den basliyor. R40s Pro'yu her şey dahil 2.300'e alabiliyorum ikinci el olarak. Sizce deger mi? Trendyol ve Hepsiburada'daki klonlar agir klon oldugu icin pek sıcak bakmiyorum.

Cihaz bu:

Eki Görüntüle 270443

2'side aynı şey zaten 2. el 2300'e onu alacağına o paraya çift çip R36s var ki? Onu geçtim klon bile olsa R40s Pro'da orijinal değil ki R40s Pro'da no Brand bir konsol.

2'side aynı şey zaten 2. el 2300'e onu alacağına o paraya çift çip R36s var ki? Onu geçtim klon bile olsa R40sm Pro'da orijinal değil ki R40s Pro'da no Brand bir konsol.
Nerede? Klon alip sorun yasayan insanlar var. Onemli olan motherboard. Klon cihazlarinki dandik oluyor. Attiigim R40S Pro cift cip ve anakarti orijinal R36S ile ayni.

Nerede? Klon alip sorun yasayan insanlar var. Onemli olan motherboard. Klon cihazlarinki dandik oluyor. Attiigim R40s Pro cift cip ve anakarti orijinal R36s ile ayni.

Klon alıp sorun yaşayanların çoğunun aldığı cihaz AliExpress'de satılan beyaz mor kutulu cihazlar onlarda ki sorun PCB montajını yapan fabrikadan kaynaklı zaten onlar no brand dediğimiz cihazlar da değil direk klonlar. Trendyol'da satılan Klon'dan arkadaşım için aldık 1700 TL olan cihazda gerçekten çift çip var satıcıyı da özellikle belirtebilirim ve orijinaliyle neredeyse hiçbir farkı yok zaten DATA FROG bu konsolları nereye yaptırıyor? Adamlar no Brand aynı cihazı alttan satıyorlar.

R40s Pro'da bunun bir örneği nasıl bu no Brand R36S'ler orijinalle birebir aynıysa R40S'in de aynı olma sebebi bu çünkü Çin'deki üretici firma bu kartları no Brand olarak yine satıyor.

Klon alıp sorun yaşayanların çoğunun aldığı cihaz AliExpress'de satılan beyaz mor kutulu cihazlar onlarda ki sorun PCB montajını yapan fabrikadan kaynaklı zaten onlar no brand dediğimiz cihazlar da değil direk klonlar. Trendyol'da satılan Klon'dan arkadaşım için aldık 1700 TL olan cihazda gerçekten çift çip var satıcıyı da özellikle belirtebilirim ve orijinaliyle neredeyse hiçbir farkı yok zaten DATA FROG bu konsolları nereye yaptırıyor? Adamlar no Brand aynı cihazı alttan satıyorlar.

R40s Pro'da bunun bir örneği nasıl bu no Brand R36S'ler orijinalle birebir aynıysa R40S'in de aynı olma sebebi bu çünkü Çin'deki üretici firma bu kartları no Brand olarak yine satıyor.
Satici onerin var mi? Bir de Half-Life falan sorunsuz oynatiyor mu Portmaster oyunlarini?

Satici onerin var mi? Bir de Half-Life falan sorunsuz oynatiyor mu portmaster oyunlarini?

Seyu teknolojiden gelen ürün çift çip'di lakin onların da ne kadar emin olduğundan şüpheliyim yani tedarikçi değiştirdilerse ve çift çip gelmezse bilemem. Ama ben özellikle almadan önce sorduğumuzda bana çift çip dediler ve çift çip gelmezse iade ederim lafıma sorun yaratmadılar. Onun dışında akıncı Telekom satıcısı'da çift çip diye belirtti lakin ondan almadığımız için bilemiyorum. Bu arada Trendyol deyip durdum da biz Hepsiburada'dan aldık :D

Vallahi elimde olsa denerdim lakin cihazı kullanan kişi kız ve FPS oyunlarından falan pek hoşlanmıyor zaten Pokemon için aldık cihazı da. https://www.hepsiburada.com/r36s-re...u-64gb-p-HBCV00006X7W2D?magaza=Seyu Teknoloji

@Simon ek olarak söyleyeyim bu cihazda da dandik SD kart geliyor ben Pokemon oyunlarını atarken öldü :D ya dediğim gibi klon olsa bile hissiyat olarak gayet yerinde bizdeki şansa çift çip çıktı.

Seyu teknolojiden gelen ürün çift çip'di lakin onların da ne kadar emin olduğundan şüpheliyim yani tedarikçi değiştirdilerse ve çift çip gelmezse bilemem. Ama ben özellikle almadan önce sorduğumuzda bana çift çip dediler ve çift çip gelmezse iade ederim lafıma sorun yaratmadılar. Onun dışında akıncı Telekom satıcısı'da çift çip diye belirtti lakin ondan almadığımız için bilemiyorum. Bu arada Trendyol deyip durdum da biz Hepsiburada'dan aldık :D

Vallahi elimde olsa denerdim lakin cihazı kullanan kişi kız ve FPS oyunlarından falan pek hoşlanmıyor zaten Pokemon için aldık cihazı da. https://www.hepsiburada.com/r36s-retro-el-tipi-oyun-konsolu-64gb-p-HBCV00006X7W2D?magaza=Seyu Teknoloji
Bu satici bir tane yorum almis. Daha fazla olumlu donutlere sahip bildigin bir satici var mi? BirTech nasil?

Bu satici bir tane yorum almis. Daha fazla olumlu donutlere sahip bildigin bir satici var mi? Birtech nasıl?

Hepsine sordum istoçavm tek çip demişti, Birtech'de ne sattığını bilmiyor. Azurtech'de dönüş yapacaktı güya ama DM'den dönmediler. Şans işi dediğim gibi ama o sorunlu fabrikadan gelmediği sürece no Brand'lerin çoğu datafrog ile aynı fabrikadan çıkan cihazlar.