Sistemde ya işlemci, anakart, RAM değişikliği ile yükseltme ya da eldeki sistemi satıp yeni bir PC toplamak istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Ayrıca bu sistemi nasıl bir fiyattan satabilirim?
Hocam butun sisteme 12-13K civari bir fiyata satmayi deneyebilirsiniz ama alici cikacagini zannetmiyorum, ekran karti harici butun parcalar cok eski. Hiç yukseltmeye falan gitmeyin direkt toplu satin yeni AM5 sisteme gecin.
Hocam butun sisteme 12-13K civari bir fiyata satmayi deneyebilirsiniz ama alici cikacagini zannetmiyorum, ekran karti harici butun parcalar cok eski. Hiç yukseltmeye falan gitmeyin direkt toplu satin yeni AM5 sisteme gecin.
Yükseltme yapmaktansa satmak daha mantıklı gelmeye başladı. Ama satış fiyatı ne kadar iyi olursa benim açımdan o kadar rahat olacak. Fiyat olarak biraz daha yüksek bekliyordum açıkçası ama dediğiniz gibi diğer parçalar epey eskidi. Önerebileceğiniz hazır ya da toplama sistem var mıdır? Satış fiyatının üzerine 15-20k gibi eklemeyi düşünüyorum.
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yükseltme yapmaktansa satmak daha mantıklı gelmeye başladı. Ama satış fiyatı ne kadar iyi olursa benim açımdan o kadar rahat olacak. Fiyat olarak biraz daha yüksek bekliyordum açıkçası ama dediğiniz gibi diğer parçalar epey eskidi. Önerebileceğiniz hazır ya da toplama sistem var mıdır? Satış fiyatının üzerine 15-20k gibi eklemeyi düşünüyorum.
Hocam ben simdi oneri yaparim belki bundan 2 ay sonra satilir o zaman daha mantikli bir secenek olur onu alirsiniz. Simdiden oneri yapmak dogru degil. Siz sistemi sattiktan sonra yeniden konu acin bir sürü arkadas oneri yapacaktir.