Beni de etiketleyebilirsin istersen. Tabi benden de iyi olanlar var orası ayrı konu.
Windows dosyalarında bozulma var. Sürücü sorunları var.
Temiz bir kurulum öneriyorum. İstersen Sürücü Doğrulayıcı kullanabilirsin, SFC ve DISM yapabilirsin.
Format atmak istemiyorsan, ekran kartı sürücüsünü DDU ile sil, yeniden yükle.
Ses sürücülerini güncelle.
Realtek sürücülerini güncelle.
***İlk olarak bu rehberi uygulamadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmanız şarttır. İleride sistem çökmesi ve açılmama gibi sorunlar oluşturabileceği için başlangıç onarma kısmından veya güvenli moddan oluşturduğunuz noktaya girebilmeniz için gereklidir. Win+R, Verifier.exe Windows...
SFC /scannow nedir ve ne işe yarar?
Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Ek olarak CrystalDiskInfo yükle, İşlev-Gelişmiş Özellik-Ham Değer 10DEC olarak ayarla ve disklerinin sağlık durumlarını EKSİKSİZ paylaş.