süleymanakca

Çalışkan
Ekran kartımın fanı kırıktı. 40 gün önce fanları ve işlemci fanını çıkarttım. Bugün yeni fanlarımı aldım, ekran kartına taktım. İşlemci ve ekran kartının termal macunlarını yeniledim fakat ekran gelmiyor. Hiçbir şekilde anakarttan da ekranı almayı denedim, orada da gelmedi. Fanlar vs. dönüyor, her şey yerli yerinde fakat ekran bir türlü gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Bir çok sebebi olabilir işlemci yuvasında oynamış olabilir, statik elektrik almış olabilir, ram ler yerinden oynamış olabilir, bios pilini çıkarıp bios sıfırlaması yapman gerekebilir, soket bağlantıları yerine tam oturmamış olabilir. İhtimal çok yani

Bir çok sebebi olabilir işlemci yuvasında oynamış olabilir, statik elektrik almış olabilir, ram ler yerinden oynamış olabilir, bios pilini çıkarıp bios sıfırlaması yapman gerekebilir, soket bağlantıları yerine tam oturmamış olabilir. İhtimal çok yani
Statik elektrik sorununu nasıl çözerim

Ramleri tak çıkar yaptım düzeldi teşekkürler

Açıldı ama 2 rami algılamıyo 2 taneyi takınca acılmıyo ram soketi bozulmuş olabilir mi sol sokete ram takınca acılmıyo cünkü

Statik elektrik sorununu nasıl çözerim

Ramleri tak çıkar yaptım düzeldi teşekkürler

Açıldı ama 2 rami algılamıyo 2 taneyi takınca acılmıyo ram soketi bozulmuş olabilir mi sol sokete ram takınca acılmıyo cünkü ve anakartta tekyaptıgım şey işlemci sogutucusunu cıkarıp macun sürüp tekrar takmak onun dısında anakartla bişey yapmadım

Son düzenleme: