Tutto Passa

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba elimde R5 2600 işlemci var Valorant ve CS2 oynuyorum CS2'de biraz düşük performans alıyorum bunu yükseltmek istiyorum. Elimde stok fan var işlemci gücünü biraz arttırmak istiyorum nasıl yapacağımı çok bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Anakartım MSI B450M-A Pro Max. Çok aşırı bir OC yapmak istemiyorum performansı birazcık arttırsam kafi olmuyorsa zaten işlemci değiştireceğim, son çıkış artık.

4GHz ve voltajı 1.25v gir. Sonra Cinebench R23 testini 10dk multi Core çalıştır olursa oyunlarda da test et çökmezse voltajı ufak ufak düşür. Her düşürdüğünde aynı şekilde test et. En son çöktüğünde bin önceki ayara getirip kaydet çık. 1.25v kabul etmezse aynı şekilde ufak ufak arttır.

4GHz ve voltajı 1.25v gir. Sonra Cinebench R23 testini 10dk multi Core çalıştır olursa oyunlarda da test et çökmezse voltajı ufak ufak düşür. Her düşürdüğünde aynı şekilde test et. En son çöktüğünde bin önceki ayara getirip kaydet çık. 1.25v kabul etmezse aynı şekilde ufak ufak arttır.

Hocam bu konuda tecrübe bilgi sıfır. Tam olarak nereden yapacağım işlemleri BIOS'tan mı?

Bu kısmı değiştiremiyorum nasıl değiştirebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_8392.webp
    IMG_8392.webp
    5,5 MB · Görüntüleme: 33