R5 3600 - ARC A750 CS2 Performans Düşüşü

CS2'de kesinlikle botlarla test yapmayin. Saglikli sonuc vermeyecektir zira CSGO ve CS2'de botlarla oyun girmek ekstra GPU yuku genel kaninin aksine.

İnternet'ten kaynaklı olabilir diye dedim onu. Ben WI-FI ile mobil oyunda bile takılma yaşayabiliyorum.

@Prodigy şu an ilk 4 ayarı rastgele verdim ya XMP kapatıp. XMP 4000 MHz'de de aynı şeyi yaşıyordum.

Drop bundan kaynaklı olmayabilir ama bayağı performans kaybediyorsun bundan. @lazye 4000 MHz deyince aklıma geldi.

Ramleri eşitle 2T değil. 1T veya GDM açık olacak şekilde sadace XMP aç eğer açılmazsa o zaman bakarız. Kesinlikle 2T kullanma ayrıca zen2 de 4000 MHz inanılmaz zordur. Stabil DRAM frekansı 4000 MHz alman da çok zor. Ama yaşanan droplarda işlemci kullanımın veya ekran kartı kullanımın aşırı derece de bir anda çakılıp çakılmadığını kontrol etmelisin. Bir anda işlemci kullanımı %0 'a düşebiliyor bazı durumlarda bunu da göz önünde bulundur.

Hocam RAM kısmında 3600 üstüne pek çıkmanı tavsiye etmem, 3600X kullandığım dönemde @Toxpox ile ne kadar denersek deneyelim 3733'te bile tam stabil bir şey yakalayamamıştık. 3000 C16'dan 3600 C18'e geçiş bile CS:GO haliyle %4 falan fark etmişti, diğer oyunlarda %1 falandı (3600X-2070S ikilisi). Zaten yukarıda düzeltmeler önermişler de düzeltme öncesi ZenTimings değerleri biraz hebele hübeleymiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…