Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.314 Çözümler 15 Beğeniler 843 Yer CachyOS 17 Aralık 2025 #11 DarkMen dedi: @LH44 @Vâveylâ Hocalarım önerileriniz için çok teşekkür ederim, peki kasaya sığar mı? Kasa ve RAM bilgilerini iletmiştim, ona göre cevaplarsanız çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok.
DarkMen dedi: @LH44 @Vâveylâ Hocalarım önerileriniz için çok teşekkür ederim, peki kasaya sığar mı? Kasa ve RAM bilgilerini iletmiştim, ona göre cevaplarsanız çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok.
KS KS DarkMen Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 277 Çözümler 2 Beğeniler 168 17 Aralık 2025 #12 Vâveylâ dedi: Bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Anladım, bir de diğer hocamın görüşünü alayım bilgisi varsa. Teşekkür ederim. Vâveylâ dedi: Termal macun iyi olmadığı sürece soğutucu da bir işe yaramaz. Alacaksanız Peerless Assassin 120. İçinden termal macun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada termal macun olarak Arctic MX-6 kullanıyorum, yeterli değil mi?
Vâveylâ dedi: Bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Anladım, bir de diğer hocamın görüşünü alayım bilgisi varsa. Teşekkür ederim. Vâveylâ dedi: Termal macun iyi olmadığı sürece soğutucu da bir işe yaramaz. Alacaksanız Peerless Assassin 120. İçinden termal macun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada termal macun olarak Arctic MX-6 kullanıyorum, yeterli değil mi?
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.314 Çözümler 15 Beğeniler 843 Yer CachyOS 17 Aralık 2025 #13 DarkMen dedi: Anladım, bir de diğer hocamın görüşünü alayım bilgisi varsa. Teşekkür ederim. Bu arada termal macun olarak Arctic MX-6 kullanıyorum, yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Phantom'ın içinden TF7 çıkıyor, ikisini de kullanabilirsiniz.
DarkMen dedi: Anladım, bir de diğer hocamın görüşünü alayım bilgisi varsa. Teşekkür ederim. Bu arada termal macun olarak Arctic MX-6 kullanıyorum, yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Phantom'ın içinden TF7 çıkıyor, ikisini de kullanabilirsiniz.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.804 Çözümler 12 Beğeniler 7.765 Yer Aydın 17 Aralık 2025 #14 DarkMen dedi: Anladım, bir de diğer hocamın görüşünü alayım bilgisi varsa. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Phantom sıfıra sıfır oturur, Peerless cama baskı yapar. Kasa: 154mm. Phantom: 154mm. Peerless: 155mm.
DarkMen dedi: Anladım, bir de diğer hocamın görüşünü alayım bilgisi varsa. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Phantom sıfıra sıfır oturur, Peerless cama baskı yapar. Kasa: 154mm. Phantom: 154mm. Peerless: 155mm.
KS KS DarkMen Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 277 Çözümler 2 Beğeniler 168 17 Aralık 2025 #15 LH44 dedi: Phantom sıfıra sıfır oturur, Peerless cama baskı yapar. Kasa: 154mm. Phantom: 154mm. Peerless: 155mm. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, pek sorun olmayacak anladığım kadarıyla. Öyleyse alıyorum. Umarım memnun kalırım. Yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.
LH44 dedi: Phantom sıfıra sıfır oturur, Peerless cama baskı yapar. Kasa: 154mm. Phantom: 154mm. Peerless: 155mm. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, pek sorun olmayacak anladığım kadarıyla. Öyleyse alıyorum. Umarım memnun kalırım. Yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.804 Çözümler 12 Beğeniler 7.765 Yer Aydın 17 Aralık 2025 #16 DarkMen dedi: Çok teşekkür ederim hocam, pek sorun olmayacak anladığım kadarıyla. Öyleyse alıyorum. Umarım memnun kalırım. Yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim, sağlıcakla kalın. Genişletmek için tıkla... En kötü ihtimalle camı çıkarmanız gerekir.
DarkMen dedi: Çok teşekkür ederim hocam, pek sorun olmayacak anladığım kadarıyla. Öyleyse alıyorum. Umarım memnun kalırım. Yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim, sağlıcakla kalın. Genişletmek için tıkla... En kötü ihtimalle camı çıkarmanız gerekir.
KS KS DarkMen Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 277 Çözümler 2 Beğeniler 168 17 Aralık 2025 #17 LH44 dedi: En kötü ihtimalle camı çıkarmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Siz söyleyene kadar camı unutmuştum bile hocam, takmıyordum valla
LH44 dedi: En kötü ihtimalle camı çıkarmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Siz söyleyene kadar camı unutmuştum bile hocam, takmıyordum valla