Alessandro Del Piero
Başarılı
Açabilir misiniz biraz? Nasıl yapacağım.
Windows ISO dosyasını seçeceksiniz. Kuracağınız USB'yi takacaksınız. Daha sonra başlat dediğinizde bir ekran çıkacak. Orada "TPM 2.0, secure boot vs." bypass etme kutusu olacak. Onu işaretleyip başlatacaksınız. Daha sonra o USB'den format atabilirsiniz. TPM zorunluluğu vs. kaldırılmış olur.Açabilir misiniz biraz? Nasıl yapacağım.
Eki Görüntüle 174294
Nasıl yapacağım peki video vesaire var mı?Rufus ile sistem gerekliliklerini kaldırabilirsiniz.
Windows ISO dosyasını seçeceksiniz. Kuracağınız USB'yi takacaksınız. Daha sonra başlat dediğinizde bir ekran çıkacak. Orada "TPM 2.0, Secure Boot vs." bypass etme kutusu olacak. Onu işaretleyip başlatacaksınız. Daha sonra o USB'den format atabilirsiniz. TPM zorunluluğu vs. kaldırılmış olur.
Eki Görüntüle 174297
O çok önemli değil açıkçası. FreeDOS seçebilirsiniz.Tamamdır deneyeceğim. Peki FreeDOS mu seçmeliyim MS-DOS mu?
FreeDOS mu seçeceğim MS-DOS mu derken?Nasıl yapacağım peki video vesaire var mı?
Tamamdır deneyeceğim. Peki FreeDOS mu seçmeliyim MS-DOS mu?
Ben tavsiye etmiyorum, 2 tane 3600'de sistem boştayken mavi yiyordum ben. 10 kullanırken sorun olmuyordu.Valorant asla oynayamıyorum ve TPM bulunamıyor bilgisayarımda. Ryzen 5 1600'dan 3600'e geçtim, Windows 11 indirmek kurmak istiyorum. Sorun olur mu? Clear CMOS bu sorunu düzeltir mi? @845 hocam yorumlarınızı almak isterim.