Merhaba. Valorant oynarken tur bitti ve bir anda mavi ekran yedim sistem çöktü. Minidump'a baktım da hiç dosya yok. Mavi ekran çok hızlı açılıp kapandığı için ne hatası olduğunu da göremedim. Sizce neden olabilir?
Overclock'u kaldırdım. HD Tune ile HDD'ye bir Quick Scan attım sorun yok. Şimdi normal Scan atıyorum daha yarısında. OCCT ile Power Stress Test yaptım 12 dakika boyunca bir sorun çıkmadı.
Hocam HDD'yi kullanmam gerektiği için HD Tune'yi durdurmak zorunda kaldım, bu bilgiler yeterli mi? Başka yapmam gereken neler var? Power Stress Test'te 1 saat bırakayım mı? GPU Stress Test yapmalı mıyım?
Overclock'u kaldırdım. HD Tune ile HDD'ye bir Quick Scan attım sorun yok. Şimdi normal Scan atıyorum daha yarısında. OCCT ile Power Stress Test yaptım 12 dakika boyunca bir sorun çıkmadı.
Hocam HDD'yi kullanmam gerektiği için HD Tune'yi durdurmak zorunda kaldım, bu bilgiler yeterli mi? Başka yapmam gereken neler var? Power Stress Test'te 1 saat bırakayım mı? GPU Stress Test yapmalı mıyım?
1 ay önce benzer sorun yaşadım tüm testlerde her şey sorunsuzdu fakat oyunlarda restart atıyordu baktım Kernel Power hatası var mış bende de. Başka Psu'ya geçince sorun düzeldi. Sizin de Psu markasından şaşırtmıyor zaten. Başka bir Psu ile test edin mutlaka.