Merhaba forumda yeniyim.AMD Ryzen 5 4600H GTX 1650 laptop kullanmaktayim.Hackintosh kurulumu yapmak istiyorum.Bunun icin hangi yollari izlemem gerekli?Hem Windows hem de OS ayni anda kullana bilirmiyim?
osxinfo.net
Burada AMD mobil işlemcilerin hackintosh desteği olmadığı yazıyor bildiğim kadarıylada GTX 1650 uyumsuz bir grafik kartı sistemin uyumlu olup olmadığını araştırdınız mı?
GTX 1650 içinde desteği yok diyorlar ama bide @yusufklncc hocamız bakarsa iyi olur.
Merhaba forumda yeniyim.AMD Ryzen 5 4600H GTX 1650 laptop kullanmaktayim.Hackintosh kurulumu yapmak istiyorum.Bunun icin hangi yollari izlemem gerekli?Hem Windows hem de OS ayni anda kullana bilirmiyim?
osxinfo.net
Burada AMD mobil işlemcilerin hackintosh desteği olmadığı yazıyor bildiğim kadarıylada GTX 1650 uyumsuz bir grafik kartı sistemin uyumlu olup olmadığını araştırdınız mı?
Merhabalar yeni laptop alıcam ama hem macos hemde oyun içinde windows kurucam (ikisinide ayrı ayrı ssdlere kurucam tek bır ssd ye kurmıcam) amd apu sistem desteklemedıgını biliyorum ancak bu laptopda harıcı ekran kartı var gtx 1050...
osxinfo.net
Maalesef hocam bu sisteme kurulum yapılamaz gibi görünüyor.