Detaylar
Kim cevapladı?İşlemci: Ryzen 4600H with Radeon GraphicsHem bana hemde diğer arkadaşlara yardımcı olması açısından sistem bilgileriniz nedir vede hdmı VGA bunlardan hangisini kullanıyorsunuz?
Ekran kartı: GTX 1650
RAM: 16 GB (8+8) Kingston 3200MHz
SSD(ler): Samsung 980 1 TB, SK Hynix 512 GB
Laptop: Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05
Dahili Ekranı kullanmaktayım.
AMD Ryzen 5 4600H GTX 1650 Sisteme Windows+MacOS Kurulur mu? - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Merhaba forumda yeniyim.AMD Ryzen 5 4600H GTX 1650 laptop kullanmaktayim.Hackintosh kurulumu yapmak istiyorum.Bunun icin hangi yollari izlemem gerekli?Hem Windows hem de OS ayni anda kullana bilirmiyim?
GTX 1650 içinde desteği yok diyorlar ama bide @yusufklncc hocamız bakarsa iyi olur.
Reddit ve GitHub'da onlarca başarılı kurulum var. GTX 1650 ekran kartını devre dışı bırakıp dahili grafik kartımı kullanacağım.Burada AMD mobil işlemcilerin hackintosh desteği olmadığı yazıyor bildiğim kadarıylada GTX 1650 uyumsuz bir grafik kartı sistemin uyumlu olup olmadığını araştırdınız mı?AMD Ryzen 5 4600H GTX 1650 Sisteme Windows+MacOS Kurulur mu? - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Merhaba forumda yeniyim.AMD Ryzen 5 4600H GTX 1650 laptop kullanmaktayim.Hackintosh kurulumu yapmak istiyorum.Bunun icin hangi yollari izlemem gerekli?Hem Windows hem de OS ayni anda kullana bilirmiyim?osxinfo.net
Reddit ve GitHub'da onlarca başarılı kurulum var. GTX 1650 ekran kartını devre dışı bırakıp dahili grafik kartımı kullanacağım.
Ryzen 5 4600H,Gtx 1050 Hackintosh Uyumlu mu? - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Merhabalar yeni laptop alıcam ama hem macos hemde oyun içinde windows kurucam (ikisinide ayrı ayrı ssdlere kurucam tek bır ssd ye kurmıcam) amd apu sistem desteklemedıgını biliyorum ancak bu laptopda harıcı ekran kartı var gtx 1050...
Hocam benim bilgisayarımın buradaki bilgisayardan çok ufak farkı var. (Intel Wi-Fi kartı yerine Realtek WI-FI kartı gibi.) GitHub linki
VGA DVI HDMI hangisini kullanıyorsunuz?Hocam benim bilgisayarımın buradaki bilgisayardan çok ufak farkı var. (Intel Wi-Fi kartı yerine Realtek WI-FI kartı gibi.) GitHub linki
Ventura ile denediniz mi?Kurulum ekranına kadar sıkıntısız devam ediyor ancak kurulum ekranı görüntü vermiyor. Siyah ekrandayken çok bekleyince kendini uyku moduna alıyor. EFI
Githubda Ventura demiş belki sonoma için çalışmıyordur başka bir şey aklıma gelmiyor.Tepede de belirttiğim gibi laptop ekranını kullanıyorum.