Bütçe
4000 Lira

Oyunculukgibisi

Becerikli
Şu anki işlemcim R5 4650g ve ben R5 5500 geçeceğim. RAM'ım 8 GB 3200 Mhz DDR4 Kingston ben bunu 16 GB 3200 Mhz DDR4 Kingston RAM Yapacağım. Bana ne gibi katkıları olur oyun ve günlük kullanım performanslarında?

Bir de 5600 alın demeyin. O kadar param yok ve bütçe çıkmaz. Diğer sistem özelliklerim ise 1050 Ti ekran kartına ve B450M Pro M.2 Max anakarta sahibim. Ekran Kartımı yükseltemem maalesef.

Oynadığım oyunlar şöyle

• GTA V
  • Back 4 Blood
  • CS2
  • NFS Heat
  • Outlast
  • Mortal Kombat 11

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki işlemcim R5 4650G ve ben R5 5500 geçeceğim. RAM'ım 8 GB 3200 MHz DDR4 Kingston ben bunu 16 GB 3200 MHz DDR4 Kingston RAM yapacağım. Bana ne gibi katkıları olur oyun ve günlük kullanım performanslarında?

Bir de 5600 alın demeyin. O kadar param yok ve bütçe çıkmaz. Diğer sistem özelliklerim ise 1050 Ti ekran kartına ve B450M Pro M.2 Max anakarta sahibim. Ekran kartımı yükseltemem maalesef.

Oynadığım oyunlar şöyle.

• GTA V
  • Back 4 Blood.
  • CS2
  • NFS Heat.
  • Outlast
  • Mortal Kombat 11.

Etkisi olmaz desem yeridir.

O zaman ikinci el 5600 bakacağım. Ama RAM'ım Tek kanal şu anda. Onu satamam ikinci elde. Yeni RAM Alınca onu ne yapacağım? Yani kimse almaz ikinci elde.
Alırlar bir şey olmaz, RAM'ler set olursa daha uygun olur. Çipler de aynı olur o zaman hız aşırtmanın kapısını çaldığınızda önünüze takoz olmaz.

Benim derdim FPS artışı değil zaten. Oyunlarda çok fazla takılma donma oluyor. Drop'da giriyor. Format attım düzelmedi yani virüs falan da yok sürücülerimde güncel. Bende mecburen sistemi yükseltmeye karar verdim.

Alırlar bir şey olmaz, RAM'ler set olursa daha uygun olur. Çipler de aynı olur o zaman hız aşırtmanın kapısını çaldığınız da önünüze takoz olmaz.
Kaç paraya koyayım hocam? Sıfır fiyatı 780 lira gibi bir şey. 400 lira iyi mi?

RAM bu hocam. Kingston 8GB Beast Black 3200mhz CL16 DDR4 Ram (KF432C16BB/8TR)

Son düzenleyen: Moderatör: